• Svi na Sjever
    3.2k
    Jel može netko od insajdera napisat kako Kova komunicira npr. sa Vinlofom ili Bennacerom?

Vjerojatno komunikacija ne postoji i to se osjeti.

Igraci odaju jako loš dojam govorom tijela i to vec neko vrijeme čak i prije Lokomotive , npr. Beljo je non stop nervozan.
  • Jaro
    11k
    Ma nikakava reciklaza... Na svijetu ima "milijade" trenera. Vise manje cijela Europa prestize HNL po svemu - ako se dovode igraci iz Barce, Rome, Milana, Bayerna - zasto ne i trenera... Ovi kaj se kale u HNL klubovima bez pritiska nisu za Dinamo - koji HNL mora osvajati, a u Europi stalno rasti...
  • MarK
    1.1k
    Može on imati podršku cijelog kluba ali skori otkaz je neizbježan. Igra je užasna, nema prilika ni golova, porazi od smiješnih ekipa koje se svake sezone raspadnu pa sastavljaju kojekakvim poluigračima, raubanje jednih te istih, revolt ostalih od kojih ruku na srce dobar dio ne gine na terenu i kad zaigra. Što duže bude trener šteta će biti veća. Siguran sam da se krug kandidata pravi već sutra, ne želim vjerovati da se ništa ne poduzima.
  • Carmichael
    342
    Protiv Gorice: "ma Stojković je kriv i crveni karton, izvukli bi se sigurno s 1:2"
    Protiv Lokomotive: "ne daje se povratni pas po zraku golmanu"
    Protiv Malma: "Europska liga, bahati smo, bod je super"
    Protiv Vukovara?..

Stvar je jasna. Iz kola u kolo smo sve lošiji, forme nema, igre nema.
    Izlazak iz presinga je loš, presing ne postoji, posjed je jalov, u zadnjoj trećini smo bezopasni..

Dinamo si jednostavno ne može dopustiti još utakmica pod njegovim vodstvom, nakon svega ovoga vjerojatno je izgubio i povjerenje dobrog dijela ekipe, a nakon toga nema povratka.
  • cibona
    6.6k
    Vjerojatno komunikacija ne postoji i to se osjeti.Svi na Sjever

Meni je općenito sramotno da mi kao moderan europski klub biramo trenera koji ne zna beknuti engleski. To mi je kao da dovedemo špicu koji ne zna pucati glavom.
  • Nolifer
    13k
    Iz prve ruke:FazeN

A iz druge ruke, nas više ništa ne može iznenaditi
  • NoSkillan
    140
    ako ga se kontaktiralo krajem prosle sezone vec, od tada je mogao naucit engleski...
  • Mlađi referent
    14.7k
    Dok se mi bavimo problemom kreacije, u međuvremenu se otvorio novi front pa smo tako u dobrom starom nizu od 7 tekmi s primljenim golom - svemir je u ravnoteži izgleda
  • E46
    1.8k
    ako izgubimo od rijeke to je to. On ne smije vodit ekipu protiv rijeke al vodit ce jer to smo mi.
  • FazeN
    2.9k
    Evo provjerio sam još jednom s onim s čim ja raspolažem, on podršku ima i dalje.
    Ako tko ima kakav drugi info nek slobodno napiše.
  • Crni86
    16.4k
    on podršku ima i dalje.FazeN

Mene samo zanima na temelju cega. Ajde da igras dobro pa je kriza rezultata.

Porazi od gorice, lokomotive i vukovara. Jos nije ni 11. mjesec. Na temelju cega se vjeruje da ima ono nesto da sve to popravi?
  • miro
    7.7k
    U jednu ruku, to mi je čak ok. Vidi se da mu ne ide, ali je Boban očigledno stao iza njega. To znači da je i Zvonetova glava na panju, pa jebiga ili pukovnik ili pokojnik
  • Noel
    16.7k
    DOZNAJEMO! Mario Kovačević još uvijek je trener Dinama.
  • Fan
    1.6k
    Za početak, moram reć da nisam nešto pretjerano ljut, bijesan i slično i poprilično sam siguran da pišem hladne glave.
    Mislio sam da Kovačević ima obraz nakon svega što je prošao. Život je život a ovo samo nogomet. Nije strašno priznat da nisi trener za Dinamo, da ne znaš trenirat takvu ekipu, da je ovo za tebe previše. Moram priznat da me izuzetno razočarao što danas nije ponudio ostavku... Ova utakmica je, barem meni, gora i od bayerna i od balkanija i da za nju nema nikako oprosta...a što je još najgore od svega, to je igra koja je svakom utakmicom sve gora i gora.
    Ako ne ode do Rijeke, bojim se. Bojim se kakve nas to sezone čekaju ovakvim odlukama i pristupom.
    Naravno da je rano još sve prognozirati, al eto...bojim se naše budućnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.