• DiddyGuela
    4.8k
    Dobri smo. Trenira se dobro, ima mjesta za napredak a i trener nam je fantastican,kako samo Kova to vrti svaka mu dala.Jedino mi se ne svida ovo sudenje u HNLu. Nekako su suci prelaki na zvizdaljci, svaki kontakt sude faul.Prekidaju i sjeckaju ovu fantasticnu kovaball igru. Purgerski pozdrav.
  • miro
    7.7k
    Za goli kurac smo, ne zaslužujemo ništa, ali faul je čist
  • reziser
    7.9k
    ovakva igra iz kolo u kolo vise nije slucajna.....
    s ovakvim sastavom mi nemozemo probiti bunker?
    znamo do koga je, zar ne?
  • Zvonkec
    379
    Jel jakir na klupi? Ak će neko radit ovakve kikseve bar ih klinac radi, ma samo domingez prolazna ocjena nažalost ostalo samo 4 zamjene. Raspad sistema vukovar nije ni parkirao autobus a mi NEMAMO UDARAC U OKVIR 47 min
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Najzalosnije je sta je 90 posto ljudi ovo i ocekivalo
  • Blueshadow86
    4.3k
    Meni više niš nije jasnokajjaznam

Najrealniji komentar do sada :lol:

Da sam na Bobanovom mjestu, već od sada bi mi telefonska linija bila užarena.
  • pešća
    550
    Stojković prva žrtva ovakvog terena ove sezone. Ili sredi teren ili 3 boda protivniku.
  • Fatos Beqiraj
    270
    bi isto sto se govorilo sta bi kovacevic napravio sa ovakvom momcadi dinama dok je slaven vodio
  • Ritam Ulice
    2.1k
    NIJE KOVA KRIV NISTA……..
  • Chempers
    925
    Fino ovo izgleda, nema šta.
  • reziser
    7.9k
    Da sam na Bobanovom mjestu, već od sada bi mi telefonska linija bila užarena.Blueshadow86

a kog bi zvao? :grimace:
  • Crni86
    16.4k
    prvih 5 tekmi smo igrali cak i dobro. Puno puno puno bolje nego poslije ovih reprezentativnih pauzi.

Sta se desilo nakon toga pitaj boga, ali bar smo imali neku ideju, cilj. Sad izgledamo kao razbijena vojska bez plana.

Veza nam je za teski k.

Benaccer i villar dolaze max do 40-35 metara. Nema ulazaka, nema trke. Jbga ne ide to tak.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Promjeniš 20 igrača i onda uspijemo igrati 1/1 ono što smo igrali prošle sezone. :vomit:
  • blue heart 72
    2.8k
    Stvarno je ovo bilo loše poluvrijeme. Jedina je utjeha, da teško možemo još jedno poluvrijeme ovako loše odigrati. Dajte se skockajte više i počnite pružati na terenu ono što se od vas i očekuje.
    45 minuta bačeno u vjetar i sada bu gusto. I onda bu opet problem bakljada, koja je umrtvila igru
  • darkcro
    160
    Čuj debilnog komentatora... 100 ljudi fucka i kaze nije dominacija gostujucih navijaca sudeci po zvizducima. Kakav idiot

100 ljudi > 6000
    Kumerle

A to kaj je pola stadiona vikalo Dinamo Zagreb sa Boysima to se ne spominje, slucajno jel.....jebemti i komentatore i teren i ovakav nogomet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.