• Goncalo Santos
    1.8k
    Ljudi ne znam cemu cudenje meni je ovo faul ko kuca, u trenu odraza i trzaja da te neko pipne ti padas bez dileme. Faul cist, igra sramotna.
  • NoSkillan
    139
    vidovica na vodotornju ostavit po povratku
  • dmil
    1.1k
    Dinamo i Vukovar izjednaceni u sutevima i sutevima u okvir, sta bi tek bilo da su izjednaceni i u placama igraca i trenera
  • Masto
    321
    Na ovakvom se terenu i ne moze igrat neki kombinatoran nogomet
    Preskaci igru i to je to
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Čisti faul pričate gluposti, to što igramo loše ne znači da iz obijesti govorite da nije faul.
  • IceMan
    3.6k
    Ako u punom trku ideš na skok dovoljno je samo da ti ruku naslovni i već si u drugoj ravnoteži, a kamoli da te odgurne.

Igramo užasno, nismo pravu šansu imali, al gol je opravdano poništen.
  • Makedonion
    112
    Uff kaj bi Cabraja radio s Dinamovim kadrom. Da je obrnuta situacija s trenerima, uvjeren sam da bi Dinamo vec vodio 2:0
  • Markelo
    3.4k
    Teška utakmica. Mi imam bolju ekipu a Vukovar boljeg trenera
  • Krulek
    939
    To što je naš sram nažalost ne znači da je i igrače. Sramotno.
  • FelceAzzurro
    855
    Kad će te rotacije? Zna li iko? :grin:
  • Mihaljević
    13.9k
    Varela > Lisica all day long
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Ekipa ubijena do kraja, bez volje, želje i ritma. Jedno negledljivo veliko ništa, kao i većinu ove sezone. Baš igramo grozan nogomet koji se stavljao pod tepih zbog dosta dobre konverzije u prvom krugu prvenstva.

Puno mi je gore gledati ovo nego ono od prošle sezone jer sam tamo barem znao da na terenu crkavaju Rile i Ademi koji ne mogu meda i da Pjaca vozi svoj monocikl kojim ne može proći prosječnog umirovljenika, nego gledati mlađu i puno potentniju ekipu koja ne igra ništa jer trener nije u stanju pronaći nekakvu ideju u igri u tri mjeseca.
  • mosad
    2k
    Kako god ovo završi ne smijemo žmiriti više
    11 je mjesec uskoro i mi i dalje nemamo ni i od igre i to me brine
  • FazeN
    2.9k
    Lagan kontakt istina, ali bi li Galešić tako loše vratio loptu i spustio je Gonzalezu da ga ovaj nije gurnuo u tom trenutku?
    Kako god igra užas, teren užas.
  • Facke
    6.8k
    A el ste neke druge ocekivali? Vec par utakmic trend ide prema dele. Mi nemame napadacke igre niti ideje kak dojti do sanse i gola. Resavame vecinu na individualnu kvalitetu a ne kroz igru. I tu je veliki problem. Nadam se da Boban to vidi. Ove je sredna zalost i zivi uzas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.