• Masto
    322
    lik isti mišić
  • Orc123
    13.5k
    Ako prva postava izgleda ocajno na postavljenu obranu, ako 2. Postava izgleda ocajno na postavljenu obranh, gdje je onda problem?? Jel bi igraci trebali sami radit taktiku, stvarat ideju igre, automatizme u igri?

Na ovakvom terenu staviti 2 napadaca i ubacivati do iznemoglosti u 16m jer sve ostalo nema smisla.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ima neki stream osim rd live? Hvala
  • Omake
    13k
    Bez ideje, bez intenziteta. Hrkljuš
  • pešća
    563
    Guranje s leđa, čisti faul.
  • NB86
    17.3k

Najnormalnije kao i svaki drugi klub hnl-a s 3 put gorim igracima, najgori igrac po pitanju presinga u klubu je arber al i to je nebitno mi i kad ga igramo (a probamo pritisnut) to je potpuno neorganizirano sto je iskljuciva odgovornost trenera, nazalost covjek ne zna slozit taj segment igre koji je iznimno bitan ako planiras osvojit prvenstvo, nek mu se dovede u stozer netko zaduzen za to al ovako nastavit nema smisla
  • Thor
    1.2k
    :roll: :roll:
  • The Undertaker
    8.9k
    Kovačeviću, ovo je do tebe. Za ovaj nogomet ne bih dao pišljivu bobu.
    Faul je, naravno, čist, guranje rukom igrača u skoku.
  • Kumerle
    1.8k
    Čuj debilnog komentatora... 100 ljudi fucka i kaze nije dominacija gostujucih navijaca sudeci po zvizducima. Kakav idiot

100 ljudi > 6000

Gol je opravdano poništen, guranje u leđa bez prilike igranja loptom i iz toga dolazi u gol šansu. Ne pišite gluposti. To što ne sude drugdje na terenu čista povlačenja je drugi par rukava.

Užasna igra, ovo je baš loše. Očito nije do volje nego postavke igre. Nemamp ideje ni smisla. Kazneni prostor i kad dođemo do njega nije napunjen.
  • Mr Anderson
    14.6k
    vidim da si ti cijepljen od tjelesnog bio, ovo je cisti gol.E46

Ti si kao neki nogometaš pa zato stalno laprdaš? Galešić je u skoku, dosta da ga malo gurne i izbacuje ga iz ravnoteže.
  • Murtidzg
    440
    ThHMkF.gif

Ja bi htio pohvalili golmana na odličnoj reakciji...
  • kajjaznam
    275
    Meni više niš nije jasno
  • KristijanHR
    220
    Mozemo si mi mazat oci ali do Bozica nam treba novi trener, ako ne i prije...
  • dis
    157
    Kako sramotno, umjesto da iz kola u kolo rastemo mi sve lošiji užas
  • Crni86
    16.4k
    Volio bi vidjet da vas gurne neko dijete u odrazu pa da vidite koliko se leti, a kamoli ovaj malo nabiti vukovarac. To kaj je mali ne znaci da nema jaku ruku za gurnut.

Ovo je faul kako god. Gale je odgurnut u kljucnom trenutku skoka i zato je lose i zahvatio loptu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.