• Zagi
    12.6k
    a Sosa je jbg, sta rec za njegaKtcGoat

... bolji od Bradarića. To bih ja rekao za njega.
  • fakin
    1.6k
    neka mi netko zdrave logike kaže po kojem kriteriju je jagušić zaslužio biti na pretpozivu, a nisu beljo i kulenović? protiv kojih to protivnika je igrao jagušić, a protiv kojih ova dvojica?

po čemu je matanović zaslužio biti na pozivu?

evo statistika ove sezone:

matanović - 112 minuta, 2 gola
    kulenović - 334 minute, 6 golova
    beljo - 608 minuta, 5 golova.

po kojem kriteriju je odabran matanović?
  • Facke
    6.8k
    Kakav Sosa ljudi moji. Budite realni. Covek je presel biti zamjena vu Crystal Palace. I to koj je dobil tih par minot u konferencijske lige odigral je uzasne. Bil im je najgorsi igrac.
  • Doktor Kunić
    5.5k
    Ostani nam što dulje zlatni naš :hearts:

IMG-5704.png
  • miro
    7.7k
    Samo nek ode nakon SP, to je sve sto trazim. Sa svim odlukama do tada sam se pomirio unaprijed, samo da ga ne gledam i ne slusam nakon SP
  • Noel
    16.5k
    Beljo i Kule igraju i trpaju u Europi trpaju u prvenstvu i ovaj stavlja Matanovića na uži popis koji sjedi na klupi u davljeniku Bundeslige.

Dame i gospodo Zlatko Dalić.

Mrzi Dinamo čovjek jednostavno,nema drugog odgovora.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    6 stopera i 8 veznjaka je isto prijeko potrebno. Paralelno bez bekova i po jedno krilo sa svake strane. Izvrsni poticaji igračima da se trude
  • rokikaciga
    6.4k
    Teoretski Sosa je top 5 bekova na svijetu. Ono kaj zapravo gledamo na terenu ne bi igrao nit u Dinamu.
  • Dzoni
    2.5k
    Vidim isprsili su se pojedini menadžeri za pozive/pretpozive njihovih pulena
  • Doktor Kunić
    5.5k
    Pa ćemo slušati one idiote sa nove kako je zaslužio poziv svojim ulascima sa klupe, unio je energiju :rofl:
  • Kermit
    783
    Po čemu Moro zaslužuje biti u reprezentaciji?
  • DiddyGuela
    4.7k

Po ogromnom stazu na klupi za rezerve reprezentacije.
  • bbb medimurje
    4.6k
    A vlasic? Zasto opet taj panj?
  • GOAT
    4.1k
    Po čemu Moro zaslužuje biti u reprezentaciji?Kermit

Dalic nije imao izbora, moro ga je pozvat

Izaci cu sam :victory:
  • Zagi
    12.6k
    Isssss, nisam niti vidio Vlašića na glavnom pozivu. ma... odustajem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.