• DiddyGuela
    4.7k
    Sergi je meni osobno nas najkompletniji igrac u kadru a tek mu je 20 godina!

Ne vidim nekakvu ocitu manu u njegovoj igri osim neiskustva. Dobre fizikalije, odlicno cita igru i ima sjajan osjecaj za iskociti iz linije, dobar je u obrambenom i napadackom skoku, tehnicki također vrlo dobar i miran na lopti.

Fali mu jos malo iskustva, mozda i samopouzdanja u situacijama kada mu se otvori prostor da unese loptu dublje u protivnicku polovicu. Tu mi djeluje ponekad nesiguran, kao da ga je strah a zapravo je jako dobar na lopti kada se odvazi u izlascima.

Kada uzmemo u obzir da mu je zapravo ovo prva prava seniorska sezona, daleko od svoje domovine i to jos u klubu u kojem je pritisak rezultata ogroman... sto reci nego kapa dolje i samo nastavi tako. :cheer:
  • Crni86
    16.3k
    Falio si gospodine. Vidi se da se on i Scott odlicno kuze. Fenomenalan jednostavno.
  • Crni86
    16.3k
    Kaj je njemu bilo sa koljenom? Bilo je ssmo napissno da je ozlijeden i to je to.

Drugu tekmu vec igra s povezom oko koljena.
  • KtcGoat
    1.7k
    Vjerovatno nije na 100%
  • Kumerle
    1.8k
    Uz Scotta jedini iz početnih 11 koji zaslužuje pohvale. Jeben tandem stopera :strong:
  • Goncalo Santos
    1.7k
    Bez pretjerivanja mislim da momak moze igrati svaku poziciju na terenu, rekao bih osim golmana, ali s nevisticem na golu...

Pokazuje vise inicijative za povuci prema naprijed od svih nasih veznjaka zajedno, stalo mu je da se pobjeduje, trudi se i ne kalkulira. S loptom je na ti i stvarno ga je milina gledati kako je kontrolira. Zajedno s mckennom cini strasan stoperski par, samo sta je iza njih rupa.
  • Jaro
    10.9k
    Mene samo strah da mu se s koljenom ne napravi veca steta forsiranjem jer mi se ucinilo sinoc da je nekoliko puta zasepao.
    Uz Škota najbolji i najvažniji igrač cijele sezone...
  • Droljo
    22.1k
    Vidi se da je dečko dimenzija više. Baš ima sve. Čudo.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Mašina, ne sjećam se da je jedan skok, duel, krivo dodavanje napravio. Najveće pojačanje i točno se vidi kaj je školovan igrač
  • NKDZ86
    6.1k
    igrao za prvu momčad barce, treba išta više reć o tom igralcu?
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube