• deda
    41.9k
    Sergi bi trebao biti spreman za Osijek.
  • Filip Međimurje
    843
    Bravo Sergi za prvijenac! Naš beton danas buši!
  • ShanKu
    1.9k
    Sergi je više od spreman za Osijek :clap:
  • Mihaljević
    13.9k
    Untitled-design.png
    Just playin around
  • NVKOD
    8.5k
    Strašno koliko nam je Dominguez nedostajao zadnjih nekoliko utakmica. S kojom lakoćom igra, lijepo za vidjeti. Čak je ispratio onog igrača koji je bio u ofsajdu i klizećim mu obranio dok su svi ostali stali i čekali zastavicu pomoćnog...
    Nadam se da će ozljede zaobilizati jer igrati bez njega je velik hendikep!
  • DerHerrKool
    128
    Bolji smo 20% sa njim. Brijem da ćemo ga prodat skuplje nego Baturinu i Sučića zajedno
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    Čestitke na prvom golu za Dinamo legendo
  • Zagi
    12.5k
    Forsirao bih da uzme loptu i zabije se u njihovu veznu liniju. Uvijek ima hrpu prostora , a tehničku kvalitetu ima.
    Uigrati rješenja kada probije blok . To bi nam otvorilo hrpu prostora.

Top, top igrač.
  • Dzoni
    2.3k
    Jako, jako je falio u prošlim utakmicama. Po meni, igrač utakmice
  • Dudu 9
    874
    Čestitke na prvijencu.
  • BBBaranja
    4.2k
    Mali je top igrač tu nema rasprave,ali kod gola je morao bolje reagirati..
    Da je to bio KTC ili Galesic svi bi pisali o tome,a ovako se zmiri na jedno oko..
  • CerealKiller
    60
    Mene stilom igre jako podsjeca na Josipa Sutala i mislim da ce jednog dana toliko vrijediti. Kod gola Osijeka nije isao u jaci kontakt zato jer je imao vec zuti i Mckenna se previse povlacio. Osim te jedne situacije mislim da su beton.
  • Fan
    1.6k
    Mali je top igrač tu nema rasprave,ali kod gola je morao bolje reagirati..
    Da je to bio KTC ili Galesic svi bi pisali o tome,a ovako se zmiri na jedno oko..
    BBBaranja

Točno, upravo ponovno vidio gol, kriminalna reakcija kod pogotka i gol ide 50% njemu na dušu jer ga je prošao ko da ga nema.

Usprkos tome, mislim da nijednu drugu veću grešku nije imao i način na koji igra, meni se čini da je naša obrana druga dimenzija. Brutalan baš, eto.
  • Dudu 9
    874

Da, iste ovakve kikseve je imao Šutalo na početku, ali si odmah na vidio da će biti vrhunski igrač.
    Ne bih imao ništa protiv da Dominguez postane novi Šutalo, dapače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet