• Zagi
    11.8k
    ne radi gif
  • Maki2
    887
    Treba staviti i onaj gif malo kasnije mislim da je bilo, kad je savrseno procitao utrcavanje Fenerovog igraca u dubinu i krenuo u sprint s njim. To bi bila ozbiljna situacija pred nasim golom da nije bio koncentriran.
  • Filip85
    962
    Kladio bih se u Plejku 5 da bi mu za ovo u HNL-u bio suđen faul.

:yikes:
  • Krizy
    61.9k

To su ti hrvatski stručnjaci, cijenjeni novinari :rofl:
  • Georg Koch
    6.7k
    Ovaj decko je brutalan, brutalan!!!
    Glupo mi je bilo koga isticati nakon jucerasnje vrhunske partije, gdje se 6 X skuplji protivnik ostavio na 0.17 XG, ali izbaci mi jednu njegovu reakciju pa sam morao napisati.
    Ima on jos mana, ima on jos djecjih zaigranosti i djecjih bolesti, i neka ima i nek je zaigran, ali potencijal, igra i citanje iste koju pokazuje je stvarno na visokim razinama.
    Samo da ga zdravlje posluzi pa cemo uskoro opet citati mnostvo clanaka kako Dinamo vise nema koga za prodati :love:
  • Carrasco
    6.4k
    Jel se zna postotak koji Barcelona ima od sljedećeg transfera?
  • Dudu
    2.7k
    Romano je pisao o 1.2 milijuna eura i 20%
  • rioda
    10.5k
    Mene ovaj mladić oduševljava više od svih naših novih igrača. Koji je to stil, perfekcija. Čitanje igre i postavljanje, iskakanje i oduzimanje lopti, odlična pas igra... Dogodi mu se koja pogreška, ali ništa prestrašno, a i tu je McKenna uvijek da popravi. Nevjerojatno kompatibilan stoperski par.

U mojih 20+ godina praćenja Dinama bilo je stvarno vrhunskih stopera, ali nijedan me nije oduševio kao Dominguez, on kao da je od svakog pokupio ono najbolje.
  • Praskaton
    4.4k
    Također..Zajc,Valincic,Beljo,Ljubicic,Goda,Mckenna svi odlični,svi pojačanja a ne prinove.
    Al ovaj momak mi je druga dimenzija..Ako bude zdravlja vjerujem da se vraca u Barcu za par godina
  • prefontaine
    3.9k
    nijedan me nije oduševio kao Dominguezrioda

Mario Tokić?
  • rioda
    10.5k

Prije mog vremena
17891011Next
bold
italic
underline
strike