• Fatos Beqiraj
    257
    Imam prijedlog jer se svi prave pametni iza utakmice kako je sta trebalo funkcionirati i tako iza svake utakmice.

Trebalo bi uvest isto kao predictor al da se samo piše prije utakmice kako bi tko postavio utakmicu i tko bi igrao u prvih 11. Pa da vidimo to znanje na kraju utakmice.

I da je zabranjeno komentiranje tudjih procijena do iza utakmice
  • Krizy
    63k
    Onda ti na utakmici ne treba trener svih 90 minuta.
    Samo postavi igrače i ne mijenja ništa ovisno o događajima na travnjaku.
    Gubiš 1:0, protivnik je u svojih 35 metara, logično da prvotna postavka pada u vodu.
  • Navijač Dinama
    10.7k

Nisam znao da u Sjevernoj Koreji živimo.

Najbolje je da zabranimo općenito ljudima da pišu. Nema veze o kome, čemu i što pišu(odnosno na kojoj temi).

Mislim da stanje kakvo je, jako dobro i kako je znalo biti. Moderatori su tu i tamo znatno "omekšali". Onaj ko ga baš pretjera dobije sedmicu u Banovićima što uvijek i bude navedeno zašto i zbog čega, sasvim opravdano.

Dobar dio put se znalo i progledat ljudima kroz prste i zažmirit na komentare(da ne bude zabune, i sam-sam vjerovatno u tome nekom ešalonu, ili ako ne, onda nisam ni daleko).

Ljudi komentiraju, jer se vode emocijama i subjektivizmom isključivo, naravno da, će biti na poluvremenu ako je sve dobro i po špranci zadovoljni, a ako dogodi se pad u drugom poluvremenu, nešto loše, da će isto tako biti ljuti, srditi i nervozni.

Sve je to normalno, niti reagiramo svi na isto niti imamo o svi iste ili identične poglede na sve(od trenera,igre, igrača, itd itd) što je realno također dobro, jer bi bilo baš preglupo i monotono da svi isto mislimo i osjećamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.