• Mali dioničar
    18.1k
    Nije istina da bilo tko smije raditi ovakve priloge bez dozvole kluba.

Iz uvjeta o kupnji ulaznica...

Članak 5.
    (1) Nositelji ulaznica ne smiju snimati, prenositi ili na bilo koji način obavljati prijenos zvuka, slika, opisa ili rezultata utakmice u cijelosti ili djelomično, osim u privatne svrhe. Nositelj ulaznica također ne smije pomagati drugoj osobi u obavljanju ovih aktivnosti, bez ranije pismene suglasnosti GNK Dinamo. Oprema i predmeti koji se koriste u te svrhe ne smiju se unositi na stadion bez ranije pismene suglasnosti GNK Dinamo.
    (2) Fotografije ili snimke koje je snimio nositelj ulaznice tijekom prisustvovanja utakmici mogu se koristiti samo u osobne, nekomercijalne svrhe, isključujući objave na internetskim portalima i drugim medijima pogodnim za izvještavanje javnosti te se ne smiju komercijalno koristiti ni na koji način bez ranije pismene suglasnosti GNK Dinamo.
    (3) Svaki nositelj ulaznice daje svoju suglasnost da GNK Dinamo ili oni koje on imenuje mogu besplatno koristiti nositeljev glas ili sliku, uživo, u video snimci ili drugoj vrsti snimke, fotografije ili putem drugog medija sada ili u budućnosti.

https://gnkdinamo.hr/hr/uvjeti-prodaje
  • Krizy
    62.9k
    CIES - best football academies:
    1761126475273_234_(1).png.webp
  • NerminB
    50
    cudno kako porto nije ovdje. Veoma visoko 7. mjesto :ok:
  • jedan u nizu
    15.9k
    Tako novinar i kolumnist koji se zove Fredrik Lindstrand donosi tekst pod naslovom: "Nasilje, politika i strast: Zloglasna Dinamova ultras skupina dolazi u Malmö". U njemu je spomenuo brojne tučnjave i nerede u kojima su zagrebački huligani sudjelovali, od Bergama i Praga pa sve do rivalstva s Torcidom i tučnjavom s AEK-ovim navijačima u Ateni.

"Zloglasni su kao jedni od najtvrdokornijih i najbučnijih pristaša na svijetu - a smatra se da su čak odigrali glavnu ulogu u pokretanju jugoslavenskog građanskog rata", piše u opisu teksta na švedskom portalu.

"Malo klubova ima navijačke skupine koje se mogu mjeriti s momčadi koju podržavaju u smislu međunarodne pažnje", započinje Lindstrand pa zaključuje kako je upravo to slučaj s Bad Blue Boysima koji su tijekom povijesti imali utjecaj u različitim sferama društva.

"Njihov utjecaj nadilazi samo navijanje i podršku igrača. Oni su aktivno sudjelovali u ratu, rušenju Jugoslavije, borbi za povratak imena i demokratizaciju kluba. Njihov glas se čuje", piše isti autor.

Švedski mediji pišu o snažnim policijskim mjerama u zemlji koja ima velikih problema s nasiljem. Osim toga, dio navijača Dinama je u prijateljskim odnosima s navijačima švedskog AIK-a, čiji se pripadnici također očekuju na utakmici i koji će zdušno bodriti Dinamo.

https://www.index.hr/sport/clanak/svedjani-u-panici-invazija-1500-zloglasnih-huligana-iz-zagreba-koji-su-rusili-drzavu/2722928.aspx
  • Hnlovac
    3.6k
    Imaju oni invaziju drugih ljudi koji ruše državu pa nije panika, ali to je druga tema

S obzirom na Indijance na drugim tribinama i AIKovce, definitvno vidim scenario gdje 15% stadiona navika za Dinamo, nestvarna brojka
  • DerHerrKool
    129
    Četvrtina stadiona im nije prodana. Od ovog kaj je prodano, mi smo službeno uzeli 10%, tak da uopće nije nerealno da 15% stadiona navija za Dinamo
  • vjeko1701
    20k
    glavnu ulogu u pokretanju jugoslavenskog građanskog ratajedan u nizu

Reci mi da nemaš pojma o čemu pišeš bez da mi kažeš da nemaš pojma o čemu pišeš.
  • jedan u nizu
    15.9k
    Reci mi da nemaš pojma o čemu pišeš bez da mi kažeš da nemaš pojma o čemu pišeš.vjeko1701

EKSLKUZIVNO: Daily Sharia Malmo doznaje: Otkriveni pravi krivci za raspad europske drzave, i za pogibiju tisuca civila - umalo su pokrenuli i gradanski rat u Ateni gdje su nemilosrdno pogubili mladica jer je bio pravoslavac

#shocking #bombadtic #GNK #ustaše #breakupofyugoslavia #notoriuos #freepalestine #bbb
  • Nolifer
    12.9k
    Dnovinar je da pogodim, zove se: jovo ili glovo? Da ne otvaram
    članak? :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    jugoslavenskog građanskog ratajedan u nizu

Švedska se iz nekog razloga drži prema nama vrlo ignorantno, znam dosta priča jer je obiteljski prijatelj bio veleposlanik jedan mandat. Među ostalim kada je nastupila plandemija i onda kada se brojalo na dnevnicima koliko ima zaraženih, Švedska je period od nekoliko mjeseci mrtva hladna pokazivala Jugoslavija na ekranu
  • Pacho
    8.7k

Bijeli europljani, jos i krscani. Na to ne poskoci liberalno skandinavsko srce kao na somalijske gusare i afganistanske hasomane.
  • Filip B
    77
    Bez greske, pa ima jednostavno i gomila Hrvata koji zive tu i uzeli su domace sketore. Ja sam isto zel domaci sektor 18 pored gostujuceg da budem sa svojima iz Svedske. Bit ce kao i Salzburg prosle godine kad smo slavili pobjedu pa si vidio da je trecina stadiona ostala pozdravit nase decke
  • Dinaminjo
    1.8k

Udba je bila jaka u Svedskoj, dosta migracije nase je skoncalo..
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Sutra Josip Mišić gotovo sigurno preskače Thea po broju nastupa i postaje aktivni igrač dinama s najviše nastupa. Obojica imaju 221 nastup trenutno, a Theo gotovo sigurno neće sutra nastupiti. Ako nekog zanima cijela lista što se tiče igrača koji su u ovoj sezoni bili u kadru stavljam ju niže.

Reveal

1. Josip Mišić (221)
    Kevin Theophile-Catherine (221)
    3. Sandro Kulenović (114)
    4. Danijel Zagorac (93)
    5. Ivan Nevistić (80)
    6. Arber Hoxha (74)
    7. Ronael Pierre-Gabriel (52)
    8. Gabriel Vidović (48)
    Luka Stojković (48)
    10. Niko Galešić (14)
    11. Bruno Goda (13)