• Dzoni
    2.4k

Ja sam bio na ljeto finu količinu vremena u srednjoj Bosni i jako je cijenjen Dinamo među praktički svima s kojima sam pričao tamo, ali isto tako mahom svi govore kako je Mamić Bog otac nogometa, bez njega nije to itd. itd.
  • NORTE
    20.7k
    kaj vi mislite jel vama ok da influenceri dobivaju od kluba ulaznice za ložu za Dinamove utakmice?fakin

Kao poznatim zg "influencerima" tj. youtuberima i simpatizerima dinama koji često snimaju vlogove u kojima je dinamo tema, mislim da je to svakako ok, a upravo oni su i popularni među mladim simpatizerima dinama.
  • NerminB
    37
    hercegovina i srednja bosna tu prednjace sto se tice zagrizenijih navijaca.. ovdje gdje sam ja ima simpatizera dinama, ne tih koji ne znaju nabrojat dva tri igraca vec ljudi koji uspiju popratiti tekme sto na tvu, sto uzivo. Naravno najveci razlog tome je blizina (bihac zagreb dva sata voznje)
  • prefontaine
    4.6k

Upravo tako.

Ja nemam pojma tko je lik, prvi put ga vidim, a uspio sam odgledati 4:30 min videa, dalje ne mogu. Ali to ne znači da je on loš, da on loše djeluje na klub, zajednicu, djecu. On je, očito, "in", on je kreator sadržaja koji će nam sutra, ili već danas, oblikovati djecu, pa ćemo se prekosutra pitati gdje smo i kako, kao roditelji, pogriješili.

Ali prihvaćam. To vjerojatno znači da ja starim i ne uspijevam se nositi s bremenom današnjeg vremena i izazova. I kao roditelj se moram još više potruditi. I to prihvaćam. Ali dok god vlastitu djecu mogu kontrolirati, to ću raditi. I ovakve gluposti ću im braniti. Kad ne mognem, neka im je dragi Bog na pomoći. Jer, trebat će im, definitivno.

Par puta su me zamolili da gledam onog nekog idiota iz Petrinje, Saurus Gang, to toliko istupi mozak da sam sebe zapitam "pa jesi li ti, idiote, normalan?!". Gledaš, gledaš, gledaš, očekuješ nešto, a na kraju dobiješ maksimalno zaglupljivanje djece, ružne izraze, psovke, osjećaj manje vrijednosti i pola sata do sat, ovisi koliko im traje taj "sadržaj", izgubljenog vremena u životu.
  • rioda
    10.9k
    Ja nemam pojma tko je lik, prvi put ga vidim, a uspio sam odgledati 4:30 min videa, dalje ne mogu. Ali to ne znači da je on loš, da on loše djeluje na klub, zajednicu, djecu. On je, očito, "in", on je kreator sadržaja koji će nam sutra, ili već danas, oblikovati djecu, pa ćemo se prekosutra pitati gdje smo i kako, kao roditelji, pogriješili.prefontaine

Pogledao sam par njegovih videa s ranijih utakmica Dinama i mogu reći da je ovaj video ultra dosadan u odnosu na ove ranije, inače ima dosta interakcije s navijačima, naravno najviše klincima
  • Bosskovitz
    19.3k

Ne vidim u tom videu ništa loše za Dinamo, a ne vidim ni da mu je klub dao ulaznice za ložu. To kaj se tebi ili meni neki sadržaj ne sviđa ne znači da je taj sadržaj nužno objektivno loš ili loš za Dinamo, vrlo vjerojatno naprosto nismo target publika za njega.

Nisam ni fan lava Plavka, ali vidim koliko je bitan za klince, koliko ih privlači Dinamu i drago mi je kaj postoji. Slicno na neku drugu publiku utječu ovakvi kreatori.
  • fakin
    1.5k
    ne budimo naivni, nije on sigurno platio za sebe i frendove karte za ložu.
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Pritisak na tlak je ispravan lik totalno. Dakle, ne serite bezveze.
  • Thor
    1.1k
    Iskreno neka idu u lozu i neka snimaju i neka se pokazuje i neka im je klub dao pozivnice. Ne vidim nista lose u tome,dapace. Ne pratim nikog od njih osim tu i tam onu dvojicu Pritisak na tlak ili kak se vec zovu. I ok su mi.
    Loza i onak sluzi izmedju ostalog za to da pozoves ljude u goste kao klub. Nadam se da ce na novom maksimirskom stadionu biti vise loza i luksuznih i da ce toga biti i vise. To rade svi veliki klubovi.
    Osobno nisam nikada bio u dinamovoj lozi ali sam bio gost na nekim drugima vani i fora mi je to. No to je to,pogledas neku tekmu,cuga,klopa,podruzis se i odes.
    Nisam nikada bio u dinamovoj iako sam mogao jer moje je mjesto od uvijek i jedino bilo na tribini na mom mjestu sa ekipom. A tu je stvorena i srasla ta emocija koju mozes i pokazati. I da mi lozu onda ili sad poklone ne bih ju uzeo.
    Lijepo bih se zahvalio jer ja radje kupim svoju godisnju i sa 53 i kisnem i hladno mi je,vruce mi je... i derem se...volim te dinamoooo, pjevam,psujem i vredjam one preko na jugu...
    Ni jedna loza to nemre zamijeniti,niti ce.
    No apsolutno mislim da loze trebaju iz 100 razloga i bitne su za klub i za ljude koji ih kupuju,dobiju...neka ljudi idu i nisam zavidan nikome tko u lozu ide. To je sve dobro
    Moje je mjesto i moj izbor je tribina dokle god cu se na nju moci popeti svojim nogama. :victory:
  • fakin
    1.5k
    naravno da nemam ništa protiv loža za osobe koje kupe karte i plate klubu svoje mjesto. ili kad se ugosti neki uspješan zg sportaš ili glazbenik. ali ovoj ekipi davati besplatan ulaz u ložu na stadionu nije mi za klub poput Dinama. ali možda sam previše vezan za klub pa mi smetaju takve stvari, ne znam.
  • Nolifer
    12.9k
    Imaš dokaz da je besplatno dobio kartu za ložu ili samo se žališ jer ti ne odgovara sadržaj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet