• Krizy
    62.8k
    Austrija
  • NKDZ86
    6k
    na jednom od starih transova od navijača dinama,a i na jednom od prvih neslužbenih šalova dinama pisalo je - you'll never walk alone.
    Navijači dinama, makar sami bili/gledali - nikad nisu/niste sami!
  • rioda
    10.9k
    Na jučerašnji dan prije 13 godina, utakmica protiv Intera u Zaprešiću, kad je interventna uletjela na tribinu zbog baklje.

Kad gledam, čini mi se kao da je bilo u prošlom stoljeću.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pogledajte-makljazu-specijalaca-i-bbb-ovaca-20121020

https://youtu.be/4iVVIxXFhXM?si=SP1mvJeHdD-vNezS
  • rokikaciga
    6.3k
    Ja sam tu na Zoni za vrijeme utakmica vecinom kad mali spava pored mene, a zena ode s frendicama na cugu. Taman se ona makne od svega i opusti se, ja lezim ko krava, mali je miran a ja nemam s kim komentirati. Kad sam u drustvu ili na stadionu onda niti ne komentiram niti se ulogiram na Zonu za vrijeme utakmica.
  • fakin
    1.5k
    kaj vi mislite jel vama ok da influenceri dobivaju od kluba ulaznice za ložu za Dinamove utakmice?
  • Bosskovitz
    19.3k

Ne znam o čemu konkretno pričaš, ali generalno nemam nikakav problem s tim dok god se radi o nečemu što je napravljeno bona fide, odnosno da bi koristilo Dinamu. Diskrecijsko je pravo kluba da ugošćuje one za koje smatra da to zaslužuju, iz ovog ili onog razloga.
  • fakin
    1.5k
    pa evo ne kužim kako ovo koristi klubu: https://www.youtube.com/watch?v=xcQDV0OUMf8

možda sam ja prestar za ovo pa me opet puno ljudi ovdje napadne, ali recimo da sam ja u klubu umjesto ovakvim likovima karte za ložu bi dao djeci iz domova za nezbrinutu djecu u nazorovoj i sličnim institucijama, a ne likovima koji reklamiraju sebe i zarađuju još na tome.
  • Pacho
    8.6k
    Nemam pojma tko je taj, ali ima dosta pregleda i ocito je popularan pa je klub valjda procjenio da imamo korist od toga.

A posto se karte se mogu dati i takvima i potrebitima ne vidim potrebu za "zasto on, a ne X" zalopojkama.
  • Nolifer
    12.9k
    Ma ok je, nije niš loše izreklamirao dapače, očito mu nadimak opravdava ulogu.
  • Fabercaster
    560
    dao djeci iz domova za nezbrinutu djecu u nazorovoj i sličnim institucijamafakin

Pa valjda prije uz teren da dobiju dres, fotku za uspomenu, pozdrave se na blizu za svojim idolima jer realno kaj će u loži?

Što se onog prvog dijela tiče da...nogomet 21.stoljeća, iako mislim da takvi nebi trebali biti baš u svečanoj loži nego na nekim "premium" mjestima koja ovaj Maksimir nema ali novi će zasigurno imati. Pada mi na pamet onaj Manchesterov navijač koji je rekao da neće šišati kosu dok ne pobijede 5 u nizu. Lik je postao viralan do te razine da eto čak i ja znam za tu foru a ne pratim Man Utd. Klasičan primjer digitalnog marketinga. Brijem da se čak i sam klub službeno uključio u cijelu tu spiku.

Mislim da bi za nas bilo super jednog dana kad dobijemo novi stadion da klub tu i tamo ugosti nekog kreatora ali ne domaćeg već stranog. Znam da se ovdje na Zoni za zadnji derbi prošle sezone spominjao onaj neki Švabo (?) što je bio na Poljudu (?) nisam ispratio tu priču do kraja. Ugl tak nešto bi recimo bila super reklama i za Dinamo. Dođe, pogleda, posnimi najbolju tribinu na svijetu i okolici i ode. Da 50ak ljudi na osnovu tog videa dođe do zaključka "joj, moram obavezno pogledati Dinamo kad dođem u Zagreb" već je klub u finom plusu u odnosu uloženo-dobiveno.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Influensere prezirem, a u isto vrijeme ne postoji ozbiljnija kompanija koja ne koristi njihove usluge. To je znak ili bolest modernog doba no sta je tu je. Sigurno u klubu rade strucniji i iskusniji ljudi za procijenit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet