• Pacho
    8.8k

Jel imas Nevistica na golu?
  • Logistika
    1.5k
    Ahahahahahabababbaba neki dan sam psovao i vikao moj Kahn kao Neva naš. 5 tekmi za redom nije imao obranu. U tih 5 tekmi 6 suteva sve je uslo :) edit. Ne volim trpati samo legende igra mi Miha Zajc :)
  • jp23
    3.4k
    Ovo me podsjeća na dane kada sam igrao FM 2007, pa sam ispisivao bilježnice taktika i postavljanja igrača Dinama. Pokušao zadržati Eduarda što je dulje moguće, na kraju nije potpisao novi ugovor već otišao za besplatno...

Al igra je bila koliko toliko precizna, čovjek mi tamo otišao za besplatno 2009. u Arsenal.
  • vjeko1701
    20.1k
    Ljetni praznici i nogometna simulacija. Savršena kombinacija :D
  • jedan u nizu
    15.9k

Ljetne praznike sam znao provoditi kod bratica koji tjedan, to su bila vremena.
    Spavanje do 11, dorucak i FM - Leboang Mokoena i Freddy Adu. Kad se sunce malo smiri, tamo oko 16 na igraliste i udaranje, nakon toga visenje po kvartu i zajebancija. Povratak kuci oko 22-23h, tusiranje, klopa i nazad udaranje po PCu, malo ljetni retrovizor, ''Oz'' i ''24'', malo trazenje talenata po Juznoj Americi, malo slanje SMSova curama i trosenje bona za mobitel svaka dva dana. Njegova stara vec peti put ulazi i tjera nas spavati, a mi se ne damo i udaramo do 3 ujutro. Spavanje do 11 i opet ispocetka.

U jednom trenutku je na scenu stupio Ogame, halanje i skrivecki spajanje dial-upom na internet svakih pola sata. To je kasnije razvilo svoju vrstu ovisnosti, pogotovo dolaskom ADSLa.

Covjece, da mi se vratiti u to vrijeme .... :confused:
  • vjeko1701
    20.1k
    malo ljetni retrovizorjedan u nizu

Sad već dereš na ozbiljnu nostalgiju...
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Ma PES je bio vrh. Od legendarnog komentatora Jon Championa do tekmi između pinguina i dinosaura. Teška romantika.

• NerminB
    51
    Joj kad se sjetim.. winning eleven, pravis svog igraca, sve na 99, protivnika na jednu zvjezdicu i trpanje 40:0. Da mi se vratiti i biti dijete opet :grin:
  • Droljo
    22.1k
    Batistuta shoot power 99 :love:
    Pa borba do smrti sa veznim redom xiemelez, espimas, minanda! A iza jedan jedini jaric te u špici castolo... To je bila momčad za rano oćelavit i izgubit živce kao klinac...
  • NerminB
    51
    Ja se sjecam prvog kompjutera i odem sa sestrom u obliznji tad cd i video igre shop i kupim pes 5, a na omotu henry i terry. Jebo majku ako u tom trenutku nisam bio najsretniji covjek na planeti. Igram do neka doba pa onda nastojim sto ranije probuditi se da upalim komp i nastavim dok ostali spavaju. :grin:
  • vjeko1701
    20.1k
    Ništa, treba napravit Zona Dinamo turnir xD
  • OsamŠest
    6.1k
    treba napravit Zona Dinamo turnirvjeko1701

To bi bilo super za pravi nogomet. Neki termin za Zonaše.. Vjerujem da bi nas bilo dosta.
  • puxigadjurdja
    2.6k

Dibsam Inter.

(adriano ftw)
  • Filip85
    1.1k
    pa sam ispisivao bilježnice taktika i postavljanja igrača Dinamajp23

Ja spadam u generaciju koja je ispisivala rezultate FIFE i PES-a na papire kada smo se znali okupiti i udarati po turnirima. Naime u tim ranim verzijama nije bilo tournament moda, gdje si mogao namjestiti broj ekipa i sistem odigravanja, nego se svaka tekma igrala kao "friendly game" a reza se pisala na papir. Romantična vremena... :)

Tko se sjeća FIFE 95 ? Ako brzo udariš space dva puta mogao si pogodit gol škaricama nekad i sa 20-25 metara :lol:
  • Jaki991
    473
    podržavam ideju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.