• jedan u nizu
    15.9k
    Poceli su izlaziti videi novog FMa od streamera, pa preporucam pogledati nesto jer je poprilicno razlicit od prijasnjih verzija, pa nije lose upoznati se prije cetvrtka :D
    (ocekujem izlazak taman prije utakmice sa Malmom, pa da bude malo zanimacije dok iscekujem nova 3 boda iz Svedske)

Stavit cu neke videe, ali ima ih vec podosta.

• Agramc
    78
    prijatelju razgovarali smo svojevremeno o fifi 07, igrao sam je preko ps2 emulatora nakon dugo godina. PCSX2, preporuka, ako ga još nisi isprobao :smile:
  • vjeko1701
    20.1k
    Koristio sam PCSX2 za dosta stvari ali je u to doba bio još relativno u lošem stanju. Jel su ga stabilizirali?
  • Agramc
    78
    za fifu, i sve kaj sam igro je dobar. Osim za Gta san andreas :sweat: tu je zajebavalo kod nekih stvari, npr. kad vozim auto nastaje frame peacing lag. Al velim za fifu 07 je sasvim dobar, nema problema nikakvih
  • vjeko1701
    20.1k
    Odlično, možda bi vrijedilo opet skinuti. A i Euro08 bi se možda dalo ponovno posjetiti nakon 16 godina.
  • Agramc
    78
    tako je. I neki PES između 2008. i 2010. jer su bili brutalni.
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Pitao sam prije pa cu opet, jel igra ko counter strike? Uvijek mi treba jedan za lobby
  • vjeko1701
    20.1k
    Nekad davno se derao CS: Source. Al prošle su godine...
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Da i ja malo izromantiziram. Derem CS zadnjih 20 godina, bez pretjerivanja. Još od vremena kada je izašao kao mod za Half-Life. Od onih dana kad smo trčali u igraonice s ekipom jer je rijetko tko imao komp doma. Pa eto i danas, s gotovo četiri banke, i dalje s istim onim sjajem u očima kad uđem na Steam i pokrenem igru. Kanter je najjači nema zajebancije. Kad se sjetim vremena koje se provodilo u mračnim igraonicama sa zujanjem kompova i još 50 klinaca pored koji se deru na turnirima na svaki headshot i frag na Dustu ili jebeni nezaboravni LAN partiji kad dofuraš i spojiš komp pa se roka nemilice cijeli vikend.. Dobri stari dani, neki klinci neće nikad znati kak je to bilo..
  • BrankoBrankovic
    22
    Oko 9 tisuća poena na premieru, a faceit mi ne radi već neko vrijeme
  • Ritam Ulice
    2.1k
    u jbt svaka cast. Sibni steam acc na pp
  • Droljo
    22.1k
    Prvo se dero Wolfenstein Enemy Territory (možda i najbolja online igra svih vremena) onda cod pa tenkovi. Tu govorim o tisućama sati što se gubilo vrijeme... PES, fm i sl. ne brojim u tu grupu... To su bile uz put...
  • Facke
    6.8k
    Deral se je i Tactical Ops ako neste pozna igricu :sweat:
    Enemy Territory i dan danas ima igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.