• Mr Anderson
    14.5k
    Koliko god ga mrzim,Dzoni

Nije ni tebi lako.
  • Jurki
    20.1k
    Nije njegov gol, ali raskrilil se ko da trci zeni u zagrljaj nakon 20 godina odrobijanog ruskog gulaga.

Bolje da smo stavili bukov trcek na gol.. ucinak bi bil isti, samo bi nas manje financijski kostal.
  • Dzoni
    2.4k

Hvala na brizi
  • San Lorenzo
    22.4k
    Ne znam kako mu uspjeva da svako ispucavanje izgleda kao da nabija loptu za plažu, svaka lopta putuje tri dana i jedva dođe do centra.
  • Blueshadow86
    4.3k
    Za jučer mu se nema što prigovoriti, ništa nije mogao kod gola, može se jedino prigovoriti Ljubičiću i Dominguezu što su otpali kao ratkapa prije udarca Mikolčića.

Ali mi jedna stvar nije jasna... Zar je i ovu utakmicu morao započeti na golu? Kad će više priliku dobiti Filipović?
  • Droljo
    22k
    Meni gol izgleda kao da ga je lik lobovao na crti.
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    I ja sam to tako vidio ,međutim čini mi se poslije da je lopta udarila nekog pa promijenila smjer. Ovaj ne ide njemu na dušu ,definitivno. Ali opet jedan udarac u gol i jedan gol. Jedva čekam da se nešto i obrani ,lopta koju svi vide u golu. Jer u Dinamu trebaju biti samo najbolji ,onako kako je i na drugim pozicijama kriterij
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Ja sam popizdio na reakcije u prvom poluvremenu, sirio je nesigurnost sam tak, upitne odluke itd. Drugo je bio aktivan, cak i istrcao ono jednom i mislio sam da ce se konacno poslozit da nam nece zabit. Za gol nije kriv, ali statistika bas bode u oci..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet