• Paggini
    73.2k
    ???? Pobjedili smo 9. ( slovima: DEVETU) momcad prvenstva.Crni86

Pa dobro, tom logikom smo izgubili obje utakmice od tada i sada treće momčadi prvenstva, pa nije onda ni to toliko loše, jel?
  • MarK
    1.1k
    haha nemam prijatelja pa tipkam ali zato imam mladu ženu u krevetu i svejedno tipkam. Dobro je jedan kolega vcrs napisao da smo psihopati ili tako nešto. U pravu je 100 posto
  • Zg123
    2.7k
    Kakav crni derbi sa ekipom koja je predzadnja u ligi? Njima je derbi sa Vukovarom
  • Dinamosaur
    2.7k
    Prvo poluvrijeme ok, a tu Erceg pazi da ih ne zgazimo.
    Al drugo katastrofa.
    U više navrata tokom drugog poluvremena, osjecka zadnja linija nam stoji na centru ili čak iznad.
    - osjecani kreću u napad a naših nigdje, cekaju na naših 30-40m.
    - rupe u krugu 30m oko centra, nitko ne izlazi na igraca
    - tad igramo samo na kontre?? Bacaju se lopte malom Vareli..
    - mali Varela dolazi do pozicija i sjuri se dole, al onda se ukaka, razumljivo, ima 16g
  • JMastermind
    1.1k
    Možda nisam relevantan da komentiram, ali...

Ako je Dinamo iznad svih, a podrška mu se uskrati zbog tog što se netko posvađao sam sa sobom... Onda ispadne da nije svrha Dinamo, nego netko sebi sam.

I nije li onda one s juga prozivati da su svrha sami sebi... Licemjerno?
  • KtcGoat
    1.6k
    ali zato imam mladu ženu u krevetu i svejedno tipkam.MarK

Prioriteti su na mjestu.
  • Crni86
    16.2k
    brate razumijem ja da ti volis furat pozitivu i lijepo mi je to kod tebe ali bar stavi kontekst kod kojeg sam to pisao.

Derbi utakmica ne moze biti sa pretposljednjom momcadi prvenstva i na to sam se referirao. Pobjed kao pobjed super, ali nemojte od 9. Momcadi hnla komentarima radi salzbruge, bruggove i sl. To derbi nije nikad bio niti ce ikad biti i o tome smo pricali vec i prosle sezone.

Za dinamo nije okej da od ikoga gubi u hnlu, ali sad raditi od pobjede protiv pretposljednje momcadi nekakav show je sito tako pretjerivanje. Da se ta ekipa danas zvala gorica ili sibenik vrijedali bi sve po redu, ali mediji su uspijeli nametnut narativ da je Osijek u velikih 4 hnla i da je to derbi pa je eto to danas bila jedna jako velika pobjeda u derbiju.
  • emilperska
    12.1k
    Za dinamo nije okej da od ikoga gubi u hnlu, ali sad raditi od pobjede protiv pretposljednje momcadi nekakav show je sito tako pretjerivanje.Crni86

Ma to se radi jer ljudi imaju traume od Osijeka radi lanjske sezone kad je isto bio kriminalan, ali se u utakmicama s nama pretvarao u Chelsea 2006. ili šta već. I tu ova pragmatična pobjeda gdje su limitirani onda odskače jer da smo prosle godine to napravili barem 1 u 3 susreta, imali bi vjv 1 trofej.

Ali Osijek 1.pol, Vukovar 1.pol . Rijeka 2.pol., Varazdin 2.pol, Gorica sve, Loksa sve, danas 2. pol.. puno je tu kašljucanja i mučenja za kadar ove jačine.
  • NKDZ86
    6k
    apsolutno, potpis na sve napisano.
    I igrači su već skužili da su ultras grupe danas same sebi svrha.
    Moderni nogomet - moderni navijači.
    Jbg.
  • Dr Hofmann
    4.1k
    Čudna tekma, čudno sve...Nikad mi sporije na Maksimiru nije prošla tekma, ne znam uopće kako sve to skupiti u neku poluracionalnu priču. Bilo je na tribini kaj je bilo, ne treba previše oko toga dramit. Na kraju svega tri boda i jebi ga, to je najbitnije
  • Paggini
    73.2k
    ja da ti volis furat pozitivu i lijepo mi je to kod tebe ali bar stavi kontekst kod kojeg sam to pisao.Crni86

Ma nema ovo veze s mojom općom pozitivom, ali ako ćemo umanjivati pobjedu protiv Osijeka jer je deveti na ljestvici, onda možemo i umanjivati poraz od ovog dvojca jer su bili treći. Jer oboje mi je, brat bratu, glupo.

Kao što bi tebi bilo jako glupo da sam ja poslije poraza od Lokse pisao "e ekipa jbg, ipak je Loksa treca u HNLu, nije toliko strašno", tako mi je glupo i umanjivanje pobjede protiv Osijeka jer su 9., a vrijednosti (a mozda i kvalitetom) kadra su četvrta ekipa HNL
  • Crni86
    16.2k
    Kao što bi tebi bilo jako glupo da sam ja poslije poraza od Lokse pisao "e ekipa jbg, ipak je Loksa treca u HNLuPaggini

Pa sigurno da su zbog toga ljudi lakse prihvatili taj poraz.

Upravo radi toga je prihvacen lakse i x sa varazdinom.

Ja ne umanjujem pobjedu, ja umanjujem epitet derbi sto utakmica s osijekom aloslutno nije i nikad nece bit. Umanjujem to sta ljudi pokusavaju prikazat da smo se mucili protiv nekoga tko je ravvnopravan sa nama a ne nekog tko ima cini mi se 6 pobjeda u cijeloj 2025. godini do sada…. Ide mi na zivce sta glumimo nojeve. Glumili smo ih prosle sezone pa smo valjda nekaj naucili.
  • njurci10
    264
    budimo realni od tih 6 su 2 nas nabili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention