• Noel
    16.5k
    S obzirom na tribine i atmosferu na stadionu današnja tri boda su senzacija. Svaka čast i hvala igračima i stručnom stožeru koji su odgovorili na ovakav način na ovu šizofrenu situaciju večeras. Ludo. Tužno i jadno u istom trenutku. 13000 ljudi na HNLu koji šute ko mumije i tupe u utakmicu na terenu. Horor. Neću ni zamišljat kaj bi bilo da se danas kiksalo u ovoj situaciji.

Još jednom svaka čast i hvala igračima i stručnom stožeru na velika tri boda. Ogromna pobjeda.
  • Ludovic IX
    10.1k
    Ja apsolutni ne zamjeram igračima danas nista. I ja sam mislio da ce novi igrači donesti energiju ali nisu. I opet osim tog gola (odbijanac od ledja) , imali su slučajnu priliku u prvom i to je to. Mi smo jako komplicirali pred 16 sto ne kužim zašto. Ne kužim zašto kule se nije sjurio sam u drugom, sto je milsio da je offside.

Valjda ce i boysi drugi put staviti dinamo na prvo mjesto pa makar sto puts imali valjani razlog za nenavijanje..
  • Paggini
    73.2k

Opet moram ponavljati - ja nisam nikad na konstruktivnu kritiku ovdje odgovarao sa ad hominemom. Nego sam, ako mi se dalo, raspravljao.

A to što sam nakon poluvremena, koje smo odigrali dobro i vodili 2:0, bez ijednog udarca osijeka napisao ekipi da se ubije jer šizofrenira, pa popizdio jer me ovaj klaun citira nakon utakmice KOJU SMO BTW POBIJEDILI u stilu "heheh a sta sad jesi ispao glup", popizdit cu naravno.

Kažem, nisam van sebe od utakmice, ne mislim da smo odigrali bajno, ali majku mu jebem, pobijedili smo, a ovdje ekipa onanira i gore nego nakon Lokse koju smo izgubili užasno. To je zdrav diskurs? Ili je tebi sva kritika prema klubu zdrava, a sva pozitiva je slijepo sektarenje?
  • Zagi
    12.5k
    Znate kaj. Nakon svake rep pauze smo s oproštenjem zakurac. Iz godine u godinu.
    Ne znam zašto je tako ali osvojili smo 3 boda i ok.

Ajmo na đihadiste.
  • Facke
    6.8k

Pa nami su se tekme derbi? Po cemu je utakmica protiv Osijeka derbi?! Zate koj su to mediji tak nazvali?! Po cemu je utakmica protiv Rijeke derbi? Nek nam bude celi HNL derbi. Derbi protiv Osijeka, derbi protiv Rijeke, derbi protiv Lokse, derbi protiv Hajduka, derbi protiv Gorice. Nek nam bude saka tekma derbi. Vec mi te na vuha ide van. Derbi derbi.
  • emilperska
    12.1k
    Pozitivne stvari u 3 točke:

1. Dobili smo Osijek uz ne baš neku igru i čudnu/mučnu atmosferu na stadionu
    2. Nismo dozvolili da Osijek protiv nas izgleda kao kombinacija Mourinhovog Chelsea iz 2006. i Intera iz 2010. što je čest slučaj unazad 2 godine
    3. Nije bilo ozljeda

Negativne stvari u 3 točke:

1. Kova mi se čini počeo gubit i pucat pod pritiskom
    2. Jako malo rješenja kad se netko brani protiv nas, a većina HNLa je takva
    3. Nismo dobili proširenu rotaciju. Mišić, Goda i Valinčić do kraja iscijeđeni
  • Filip B
    70
    Ja necu siriti negativu oko utakmice, odrezao bih lijevi mali prst na nozi da smo prosle sezone ovako “lose” odigrali na Pampasu i protiv magaradi na Maksimiru prije Bayerna pa pobijedili.

Meni je vise zanimljivo primjetiti kako smo nakon samo mjesec dana nakon promjena u NASEM klubu koje nismo mogli ni zamisliti prije nekoliko godina, vec poceli s negativom oko momcadi i negativom na tribini. Nisam Boys, nisam ultras nikad bio ali Dinamo volim vise od puno stvari u zivotu. Ne mogu shvatiti da je ista na tribini i oko nje bitnije od podrske klubu, kao sto ne mogu shvatiti da se ovdje na forumu vrijedamo ili da vrijedamo igrace.

Osijeka nije bilo nigdje, zabili su krump u raslje od odbijanca. Mi smo odigrali tocno koliko trebamo da ne krepamo pred Europu, da pobijedimo. Doslovno je novi kolektiv na okupu nekoliko mjeseci, svi smo znali da ce trebati vremena i OPET JEBENO NE VALJA a prvi smo u oba natjecanja. Kaj svaku utakmicu mora bit 4:0 uz xg8?
    Idemo dalje po pobjedu u Svedskoj, vidimo se na sektoru 18!
  • Mlađi referent
    14.6k

Zato kaj nemam drugu riječ kad su u pitanju međusobni dvoboji četiri momčadi koje IZRAZITO odskaču po pitanju proračuna od ostatka lige.

Ti zovi kako hoćeš, meni i novinarima je derbi
  • Navijač Dinama
    10.6k
    To je zdrav diskurs? Ili je tebi sva kritika prema klubu zdrava, a sva pozitiva je slijepo sektarenje?Paggini

Alkare, ovaj put u ništa.

Za definirat kritiku treba se znat što je kritika i jel ona stoji, kao i za pozitivu. Za večeras i nakon prvog i pogotovo drugog poluvremena smatram da treba imat mjesta i za jedno a i drugo, kao i za optimizam, ali i biti skeptičan prema nekim stvarima, igračima, treneru.

Da je sad ovo bubam početak sezone ili pripreme, pa i ne bi razumio cemu kritika ili pretjerana skepičnost, ovako nije početak sezone, a i vidjeli smo nažalost svega, od kašnjenja i krivih zamjena koje idu nikome drugom nego treneru na dušu, do toga da su nas znali izdominirat jer "ne izađemo" drugo poluvrijeme(slučaj danas, slučaj Rijeka, i recimo drugo poluvrijeme Varaždin) do toga da smo u svakom smislu igre nadigrali svaku ekipu(izuzev Lokomotive) prvo poluvrijeme ili ih cijelu utakmicu ubijali u pojam( recimo Istra i Turci).

Smatram da treba biti mjesta i kritici i pohvalama. Ne smeta me ni jedno, smeta me kad se neke kritike i komentari na igru ako nije na nivou, bezlično brane i opravdava sa krivodrinskim promašenim fejk srgumentima kao što su "treba nam vremena da to sve legne na svoje mjesto" i sl.

To me smeta.

ako je nešto loše, onda treba reći da je loše, ne treba bježat od toga, isto mi vrijedi i za obratno, onda ako je dobro i za pohvalit, pohvalit se, i ide sve na mlini(od igre,rezultata do svega drugog sto je vezano za i na teren) ne treba dlaku tražit u jajetu.
  • KtcGoat
    1.6k
    Termin utakmice s Rijekom, nije razlog zbog kojeg danas nije bilo organiziranog navijanja na sjeveru. Također, neće biti nikakvog bojkota ni te, ni drugih utakmica zbog termina u kojima se one igraju.
    Grupa na telegramu
  • jakov1
    1.1k
    Onda se obračunaš konstruktivo i argumentirano sa istimaNavijač Dinama

Onaj trovac iz Nacionala je mjesecima iskakao iskljucivo nakon neke negativne situacije i pustilo ga se. Ovaj klaun je slican tome. Mislis li stvarno da se s takvima moze argumentirano? Da ce promijeniti "misljenje"? Oni su tu po zadatku, nema tu rasprave.

svi su u neki lažni defenzivni stav skočili, i na kraju utakmice ko suncokretiNavijač Dinama

Ovakav komentar vidim svako malo i nije mi jasno cemu to. Mozemo se okladiti u sto god hoces da neces naci nijednog koji je branio prvih pola sata i onda promijenio misljenje i okrenuo na pljuvacinu. Znam jer sam potrosio pola sata i popisao sve koji su bili defanzivni i one koji su im lajkali komentare i onda pogledao naknadne kometare svih njih.
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Prevelika se drama diže oko tekme, klasična tekma gdje rano povedeš 2-0 , i onda se momčad opusti, ne ubiješ na vrijeme tekmu,atmosfera komorna i onda se nesigurnost uvuče.

Naš problem u HNL-u doma su bekovi, nije mi jasno da nijedan bek ne ide visoko, bekovi nam igraju tko pređe centar peder.

Ne razumijem, da li su to upute trenera? Naša krila uopce nemaju pomoć bekova,nijedan ulazak iza ledja našem krilu danas nisam vidio. Sramotan podatak.
    Nijedan centaršut oba beka, a u napadu igra Kule.
    Sjećam se Gode iz Rijeke , igrao je jako ofenzivno.

Varela je zelen za seniorski nogomet, današnja zamjena je bila isforsirana,sve zamjene su danas bile "kompenzacijske" jer se pogriješilo u pripremi utakmice protiv Lokse.Na način koji igraju naši bekovi ne ide u prilog Vareli.

Bennacer se mora prije rješavat lopte,s tribine se stječe dojam da želi previše naglasit svoju klasu, nema potrebe za tim, svaka druga predaja lopte mu kasni.
  • Ludovic IX
    10.1k
    ovo za benacera si pogodio točno u srž. Bas forsira nepotrebno a ima slobodne igrwce i onda dobije po nogama. Sto prije shvati da suci njega neće štititi zato sto je on benaccer, to bolje za njega
  • Navijač Dinama
    10.6k
    Onaj trovac iz Nacionala je mjesecima iskakao iskljucivo nakon neke negativne situacije i pustilo ga se. Ovaj klaun je slican tome. Mislis li stvarno da se s takvima moze argumentirano? Da ce promijeniti "misljenje"? Oni su tu po zadatku, nema tu rasprave.jakov1

Ko je iz nacionala i na kakvom je/su zadatku? Uputi me slobodno. Posto mi magli u glavi.

Ovakav komentar vidim svako malo i nije mi jasno cemu to. Mozemo se okladiti u sto god hoces da neces naci nijednog koji je branio prvih pola sata i onda promijenio misljenje i okrenuo na pljuvacinu. Znam jer sam potrosio pola sata i popisao sve koji su bili defanzivni i one koji su im lajkali komentare i onda pogledao naknadne kometare svih njih.jakov1

Možda griješim ili sam nešto loše predočio, ne znam, nisam nepogrešiv, ako sam u krivu, u redu. Ono što znam, da je na poluvremenu bilo sigurno puno bolje(pozitivnije) stanje i svijest nego sad nakon utakmice. Jer imam dojam da smo izgubili, po komentarima jel, iako da se ne lažemo, igra nam je u drugom bila relativno sranje, muke Gospodnje zadnjih 15 minuta, a prvo poluvrijeme bar ja osobno, osim odlične odbrane koja je bila stvarno na nivou, ne bi istakao ništa drugo, nismo baš slagali ni šanse ni prilike, više smo bili bazirani "imamo mi to" jer smo držali posijed u nogama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet