• Paggini
    73.3k
    ali jel to onda znači da je Boban kriv i da je napravio lošu selekciju igračaFan

Pa jel napravio lošu selekciju igrača? Dominguez McKenna (bespla) dva najbolja stopera koja imamo u dugo vremena. Goda (bespla), Valincic, Lisica, Beljo koji kucaju na vrata repke, Bennacer jebeni, Zajc bespla, Ljubo bespla? Jel to loša selekcija igrača? Pa ne bih rekao apsolutno nikako.

E sad, stvar je perspektive ako ćeš se ti fokusirati na ove potebcijalne promašaje, a ne na ove gore nabrojane. Ali i s druge strane, perspektivu određuju rezultati, jel.
  • Fan
    1.6k
    Igraci? Stav "otislo im je 3-4 najboljih igraca pa cu sad ja biti zvijezda jer me se puno platilo"?jakov1

Netko je te igrače doveo, netko ih trenira.
    Prošle sezone smo okrivili igrače, skoro nikog više nema.
    Fakat je nekaj u kurcu ako su opet igrači krivi.
  • emilperska
    12.1k

Ne volim hvalit ikoga, a ni prozivat imenom druge forumaše, ali bilo je gro rasprava lani gdje se u trenucima kad smo imali 2/2 u Europi i 4/4 u HNLu pisalo da tu dosta toga fali u igri, da su pojačanja prevaranti i da su nam rezultati/igra napumpani balon koji samo što nije puknuo.

Ne velim da je ovo ta razina. Ali generalno ovo u HNLu nije dobro. Mučenje, mučenje i mučenje.
    Imamo baš velikih problema kad se netko protiv nas stane u smislen blok. Cijedimo u beskonačnost dio igrača. Najgore od svega je što je roster na papiru slagan smisleno i logično (po meni fali 1 pravo krilo još, a veznih su 1 ili 2 viška). Trener daje izjave da rotira jer je pritisak javnosti enorman, a ne jer mu je 20 milijuna EUR ulupano u roster u 1 roku.

Generalno mislim da je Boban Kovi kad se sve zbroji ostavio potentan roster. Od priprema je proslo 4 mjeseca i mi u HNLu izgledamo sve gore, zgusnuti raspored dolazi, rotacija je suzena, a ne prosirena i trener u izjavama odaje dojam da ne kontrolira sičuejšn.

Protiv Malmoa očekujem da mi budemo Mourinhov Inter, makar vidim da je Malmo dobio jako bitnu utakmicu danas i da su teren i prognoza nepovoljni po nas generalno u Skandinaviji.
  • Jurki
    20.1k
    ako bu takvi stav.. onda ne znam al da si prije rijesim recept za tablete za visoki tlak ili da si odmah zemem meru za lijes.
    Kao i u Dinamu, tak i u svim ozbiljnijim klubovima Europe je za igrace placena masna odsteta pa ti igraci bez obzira na "ocekivane" privilegije grizu.
    Sve kaj se god desava vezano na udarnih 11 iliti na seniorsku momcad je iskljucivo zasluzan/kriv trener koji je njima šef.

Sad se vise ne mogu vaditi argumenti bolikurcine, pusacke sobe itd jer su svi ti igraci novi i sigurno im je prezentirano kaj se od njih tocno ocekuje.
  • Paggini
    73.3k
    Ne velim da je ovo ta razina. Ali generalno ovo u HNLu nije dobro. Mučenje, mučenje i mučenje.emilperska

Pa ne vidim mučenje ni blizu kao prošle godine, ali ni blizu. Izgubili smo dvije, da, jbg, ali kao, ne vidim stvarno to mučenje. Jer mogu i ja otići na drugu stranu pa krenuti nabrajati golove, udarce, prilike nase i od protivnika u prvih 10 kola ove i prosle godine. Nije ista situacija, meni nikako.

Protiv Lokse je bilo baš mučno smeće, Gorica je apsolutno grozota od utakmice s naše strane, a Varażdik su besramno ukrali, ali ovo ostalo mi je ili ok ili dosta dobro ili odlično.
  • Fan
    1.6k
    Pa jel napravio lošu selekciju igrača? Dominguez McKenna (bespla) dva najbolja stopera koja imamo u dugo vremena. Goda (bespla), Valincic, Lisica, Beljo koji kucaju na vrata repke, Bennacer jebeni, Zajc bespla, Ljubo bespla? Jel to loša selekcija igrača? Pa ne bih rekao apsolutno nikako.Paggini

Osim Lisice, svi su danas igrali.
    I da se razumijemo, slažem se da su se u jednom trenutku svi nabrojani pokazali u Dinamu.
    Eto, idemo onda drugom pretpostavkom, da je većina igrača pogođena, onda ko je kriv kaj igramo za k? Mislim, možemo se vrtit u krug koliko želiš, al il je onda kriva selekcija (Boban i igrači) il Kovačević.

"Pa ne vidim mučenje ni blizu kao prošle godine, ali ni blizu."
    E jebiga onda, ako su tebi samo 2 utakmice bile mučenje, onda niti ne misliš da ne igramo dobro općenito, a onda ni naša rasprava nema smisla
  • Jurki
    20.1k
    možemo se vrtit u krug koliko želiš, al il je onda kriva selekcija (Boban i igrači) il KovačevićFan

Tko ima jaci background? Igraci ili Kova?
    Igraci koji su igrali Serie A, Bundesligu Austrije ili trener Belupa?
    Ako nama obicnim navijacima neke odluke na terenu nemaju smisla.. kak onda tek nemaju smisla ljudima koji su bolje takticki potkovani?
  • emilperska
    12.1k
    Pa ne vidim mučenje ni blizu kao prošle godine, ali ni blizu. Izgubili smo dvije, da, jbg, ali kao, ne vidim stvarno to mučenje.Paggini

Pa prošle godine smo u prvih 7 utakmica imali 6 pobjeda 1 neriješeni uz to šmo smo ove HNL utakmice uglavnom masakrirali, a protiv Gorice je Jakir uvodio 4 ili 5 juniora. Bilo je baš pišanje u jednom trenutku, ali su se neki red flagovi svejedno palili.

Mene brine što se pale i sad. 13 igrača ima jebačku minutažu, jos KTC, Villar, Stojke nekakvu. To nije dovoljno za ono što slijedi.
    A i ako si primjetio. Sve manje i manje dobivamo ulascima s klupe. Nešto se po meni razjebalo tu jer man management po meni nije idealan u svlačionici.
    Stavimo se u glavu Topića, RPGa, Mudrog, Vinlofa, Galešića, Solde, Vidovića pa onda izlaznih juniora kao Mikić, Jakir junior..
  • Dudu9
    1.9k
    Slabo su igrali, zamjene su pogotovo loše odigrale, kriviti trenera da je zamjene loše igraju nema smisla, svi su pisali od navijača,novinara vjerojatno i vodstva kluba da treba više rotacija kad se to napravilo opet trener kriv? Moje mišljenje da slaba igra bilo to što smo vodili rano 2:0 i čuvali energiju za četvrtak i europsku utakmicu
  • Zagi
    12.5k
    Ako nama obicnim navijacima neke odluke na terenu nemaju smislaJurki

A opet, zadnji put kada smo na forumu više-manje kolektivno bili zadovoljni sa prvih 11 , Gorica nas našamarala.
  • Zvonkec
    374
    slaba igra bilo to što smo vodili rano 2:0 i čuvali energiju za četvrtak i europsku utakmicuDudu9

Ovo je 100% istina, ali moramo se naučit stisnut još malo zabiti još gol, dva i zatvorit tekmu (istina nije ni tišina sjevera tu pomogla)pogotovo kaj imaš nevu na golu koji uvjek može primit gol iz 1 udarca i onda kad i hoćeš nekaj složit neide jer si 60 minuta hladio jaja
  • MarK
    1.1k
    Meni smeta što on ne ubaci ponekog novog igrača otpočetka. Ne treba startati s 5 novih ali 1 ili 2? Npr. Filipović i Soldo? Ili Vinlof i Mudri? Ili samo Jakir? Mislim da to neće utjecati na kvalitetu izvedbe cijele ekipe ali će dati bolji uvid koliko oni zapravo mogu. Naravno, najbolja postava igra derbije i europu.
  • Zg123
    2.7k
    Meni se cini da trener gubi konce svlacionice, a izjave su mu sve gore i gore. Ako je on danas rotirao jer su ga svi "napali" onda mu je bolje da se bavi nekim drugim poslom. Iako jel to zbilja mozemo zvatii rotacijom sto je prisilno stavio Bakrara umjesto ozljedjenog Lisice plus Kule i Bennacer...

Misic i Villar opet zajedno na terenu iako je valjda zakljuceno da je to nemoguca misija ali eto opet se to moralo odraditi. Ni slucajno se ne smije izvaditi Misica pa taj covjek ce do penzije igrati svaku tekmu svih 90 minuta
  • bobanzg
    46
    Drag mi je kao čovjek ali imam osjećaj da je od prvog dana u strahu hoće li uspjeti ispuniti očekivanja bez obzira o njegovim floskulama od prvog dana da se ne boji. Možda zato forsira "provjerene" igrače zbog rezultata, mira i samodokazivanja. Bojim se, iako se možda varam jer to ne znamo, da i nije neki autoritet, i ne djeluje mi kao osoba koja bi povisila ton na igrače. Nije sklon inovacijama, promjenama, sve djeluje nekako šablonski pa app. Mislim da je Dinamo za njega ipak preveliki klub. Dinamo treba samouvjerenog, sposobnog i hrabrog trenera.
  • Goncalo Santos
    1.6k
    Ako pogledamo utakmice koje slijede: malmo vukovar rijeka celta istra.

Bojim se da igraci kao soldo galesic vinlof vidovic filipovic jakirovic nece zajedno skupiti pola sata do karlovca koji slijedi kasnije.

Protiv vukovara ja mislim da Kovacevic nece imati hrabrosti napraviti neke vece izmjene kamoli za ove jace protivnike. Nastavlja robovanje floskulama i praznovjerju, evo i danas cuvena izreka da je 2.0 varljiv nezgodan rezultat.

Covjek jednostavno zivi od danas do sutra u ovom klubu, imam dojam da je njemu i dalje nevjerojatno da je dosao do Dinama i samo gleda kako da ne zabrlja pa je standardizirao 13 igraca kojima vjeruje, a ostale ne vidi od straha.

Kovin govor tijela kad god smo u rezultatskom deficitu je strasan, na rubu suza, hvata se za obraze, valjda misli da ce upropastiti priliku zivota, jednostavno njemu je svaka sljedeca utakmica borba za zivot, nema tu vizije sta ce biti za 2 tjedna mjesec dana iducuc sezonu. Samo da je preziviti iduci dan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.