I da, nitko mi ne može reći da naše zamjene ne mogu pobjeđivati momčadi, naše treće zamjene su u principu prvotimci dok ih otpišemo i pošaljemo u Rijeku ili Osijek, a najbolji igrači u ostalim momčadima. — Filip Međimurje
Morao sam mijenjati, napali su me sa svih strana — Fan
Malo ste se nasrali na Kovacevica previse, čini mi se. Ne mislim da je danas dobro odradio utakmicu i imao je gresaka iz ove perspektive nakon par sati, ali sad njemu srati sto Stojkovic izgleda kao amater, sto Varela veze s vezom nema, sto Villar izgleda lose je smijesno. To je stvar igraca, ne trenera. — Paggini
Tako recimo ni PSG koji je prvak s 20 bodova prednosti uopće rotira značajno — Mali dioničar
Topić je imao ponudu Leccea od 2 i nes mil EUR (izvor Zrinjski) — emilperska
Pa ravijamo ga. Mali ima 16 godina, klub se kladi na njegov potencijal.Pa koji kurac uvodi Varelu ako izgleda kao malo napredniji kadet. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.