• jakov1
    1.1k
    Ovi komentari su jos jedan dokaz da vecini muskaraca sport predstavlja ono sto su zenama sapunice i reality - samo nek je drame.
  • Navijač Dinama
    10.6k
    Tako kaze jutarnjiThor

Debili iz YUtarnjeg. Navijalo se prošle godine na Svisvete u Šibeniku. Druga stvar nisu Svi Sveti kao recimo Veliki Petak, čak ni za usporedbu.

Treća stvar, savez nije ništa kriv tu, Rijeka i Dinamo su imali međusobni dogovor da igraju na ponedjeljak, a ne jer im je savez tako naturio.
  • Chempers
    898
    Klaune, pobijedili smo, ne znam jel ti to netko rekaoPaggini

I ti si moderator? :rofl:

Pa daj se samobaniraj ako imaš imalo časti. Sereš cijelo vrijeme a napadas ljude koji su na poluvremenu vidjeli ono za što ti nisi sposoban zato jer si običan besramni apologet.
  • Paggini
    73.3k
    Sereš cijelo vrijeme a napadas ljude koji su na poluvremenu vidjeli ono za što ti nisi sposoban zato jer si običan besramni apologet.Chempers

Daj ti meni reci, jesi ti u 522 posta svoga staža na forunu ikad išta pozitivno napisao o Dinamu? U rupi si kao mala buba, u mraku kad igramo dobro, ali onda (valjda gladan krvi) izlaziš i parazitiraš nad cijelim forumom, makar pobijedili.

Patološki si nezdrava osoba, koja se iskrenije veseli porazima ovog kluba nego pobjedama. Jer to je jedini zaključak, jedino porazi te aktiviraju i animiraju da nešto pišeš.
  • Mr Anderson
    14.5k

Pa dobro ti je napisao. Koja je tvoja svrha postojanja na forumu?
  • The Undertaker
    8.9k
    Dobrih prvih pola sata i dobar rezultat, sve ostalo za zaborav. Ne može loš Osijek dominirati čitavo poluvrijeme na Maksimiru. Srećom pa su, generalno, bezopasni. Nije dobro a, što je najgore, ne vidim da će u skorije vrijeme biti bolje (u HNLu). Nešto se krivo radi u stankama jer smo nakon svake sve lošiji.
  • M94
    2.1k
    Jedino gore od ovih koji citiraju jutarnji zasto se nije navijalo su komentari "kaj vas boli qurac kaj se nije navijalo".

Dobra brojka,nije bilo kiše i muk nakon duže pauze od dosadnih repstacija.
    Nadam se da je razlog dobar zasto se nije navijalo.
  • San Lorenzo
    22.4k
    I proše sezone se ovako divljalo na svaku kritiku na račun igre.
    Prvo poluvrijeme donekle ok, ali za drugo nema nikakvog objašnjenja, energija i izvedba cijele ekipe, a pogotovo igrača s klupe koji su trebali donijeti svježinu je bila teški krš.
  • Mr Blue
    4.4k
    Velike čestitke našim goropadnim stoperima Scottu McKenni i Sergiju Dominguezu na zabijenim prvijencima za Dinamo, a koji su nam osigurali tri boda večeras. Bravo dečki, želim vam da nas nastavite uveseljavati ovako i budućnosti!

300+ komentara u temi, a nitko da ovo ni ne spomene. Baš jadno.
  • vjeko1701
    19.9k
    Ako se gleda neki tajmning ove polusezone, ekipa bi trebala biti na svom vrhuncu spreme i uigranosti za neka 2-3 tjedna. Ja baš to ne vidim. Evo, možda poderu Malmo pa rezerve otresu Vukovar i onda lakoćom odrade Rijeku pa nas opet sve ušutkaju ali da polako brine kako neke utakmice HNL-a izgledaju, brine.
  • Navijač Dinama
    10.6k
    pozitivno napisao o Dinamu?Paggini

Onda je najbolje forum preimenovat u želje i pozdrave. Da obrazložim:

Poznajem tu par forumaša koji su prošle sezone u doba velikih krizi bili optimistični sve do zadnjeg sučevog zviždudka i unatoč svemu, ne znam na osnovu kojeg k.. su optimizam temeljili, ali jesu. Ili ovi koji komentiraju temu Transfera i jave se svake prijestupne u istoj.

Mislim da je dobro da bude raznovrsnosti da ima netko tko će upozoravat na nešto ili kad nije sve bajno i krasno.

Naravno, ponovit cu se od neki dan, ne treba oretjerivat u ni jednom smjeru(pozitivno-negativno) onda to izgleda zlobno, pokvareno i jako sektaški.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Ne može loš Osijek dominirati čitavo poluvrijeme na Maksimiru.The Undertaker

Ja nisam vidio nikakvu dominaciju Osijeka. Ne sviđa mi se kako smo igrali, ali utakmicu smo imali pod kontrolom. Pustili smo ovima da drže loptu u bezopasnoj zoni i čekali tranziciju. Druga stvar je što nijednu kontru nismo odigrali kako spada. Kova bi ipak trebao shvatiti da mi nismo Slaven i da doma ne bi trebali tak igrati.
    Gol smo primili baš kad smo zamijenili dva veznjaka. Iako se tu spominje loše reakcije Domingueza i McKenne, to je krivica veznjaka. Ovaj je primio loptu iz auta sam ko duh i lagano izašao pred zadnju liniju.
  • NKDZ86
    6k
    Nadam se da se više neće nosit trans dinamo iznad svih jer to očito nije nekima
  • Gelipter
    4.4k
    Interne stvari grupe jasno da se ne trebaju objavljivati i komentirati na javnom forumu, ali to da danas nije bilo navijanja je bilo itekako primjetno na van i onda to više nije interno. Očekivati da se skoro 5 soma ljudi na sjeveru neće pitati zakaj nema navijanja cijelu utakmicu, a onda i svi drugi je malo neobično. Ako se stvari ne komuniciraju, jasno je da krene tisuću i jedna teorija.
    Uz sve kodekse i pravila grupe, valjda bi prvo pravilo ipak trebalo biti: Dinamo Zagreb iznad svih i sjever je uvijek tu!
  • Chempers
    898

Očito ne čitaš postove. Javi se kad ih pročitaš i prestani lagati. Ako zaista misliš ovo što sad pišeš preporučam ti neku vrstu terapije jer nisi sposoban razlikovati realnost od fikcije.

Javlja se lik koji živi za to da spušta druge forumase, docira, pravi se pametan (iako si daleko od toga), i hini neko nogometno znanje. Ti si baš ono najgore od interneta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet