• Paggini
    73.3k
    Krv ti jebem, da i 7:0 vodimo, ekipa bi našla nešto za kenjanje. Dajte se ubijte svi skupa i dođite nekad na stadion umjesto da serete po zoni
  • rokikaciga
    6.3k
    Evo dad je odlicno izasao na ubacaj i izbio loptu iz 16. Ali to se nece procitati na Zoni.
  • Crni86
    16.2k
    I nije problem imat takve utakmice…. Ali takve utakmice imamo malo pre cesto. Istra, vukovar doma. Gorica, lokomotiva itd Nije jos polusezona

Napredka u odnosu na lokomotivu nema.

A trka nakon 20 minuta mi je jako jako zabrinjavajuca.

Mckenna i sergi po meni jedini zadovoljili.
  • NoSkillan
    133
    nevistic da 3 ruke ima ne bi loptu uhvatio
  • San Lorenzo
    22.4k
    Utakmica trenutno izgleda kao da će i Mišić proparat mrežu nekim projektilom.
    Sudac je baš teže smećence.
  • Ivanmtk
    1.6k
    Osijek danas i za sad jako nemoćan i blijed.Navijač Dinama

Da nije možda zbog Dinama?
  • IceMan
    3.5k
    Ja uvijek biram “malo lošiju predstavu” i vodstvo od 2-0 nego turbo igru i nedaj Bože 0-1 za protivnika.

Nisu ni oni stvorili neku šansu…
  • DiddyGuela
    4.6k
    Rezultat je dobar ali igra bas i ne. Dosadno, bezidejno, dosta neforsiranih gresaka, sve skupa nekako mlako pogotovo u napadu. Ne vidim ja tu nekakav napredak u odnosu od prije 3-4-5 kola.
  • E46
    1.8k
    Polako ovaj debil erceg postaje gori sudac od kolarica, a obećavao je kad je tek kretao. A jbg, ipak je to smeće tovarsko u duši..
  • Ivanmtk
    1.6k
    Nek svaka utakmica do kraja sezone bude ovakva
  • Crni86
    16.2k
    aha pa treba stat igrat i zajebavat se? Mi sad namjerno ne zelimo kreirat prilike 70 minuta? Primis gol za 2:1 pa bu panika… ovo se puni do poluvremena pa se onda zajebava. Nismo s emi umirli neg bi tak izgledali i bez ta dva gola.

Ha dobro zavaravajte se da je sve dobro jer smo dali dva gola iz kornera.
  • MarK
    1.1k
    Golovi su pali rano i utakmica se malo umrtvila. Koliko god su ovi loši opasno je pomisliti da je gotovo. Neka jedan centaršut uđe u malu mrežicu eto ti belaja.
  • Crusades
    19.4k
    Da bar postoji opcija da se ne smije ništa pisat za vrijeme utakmice, da nas poštedi ovih veleumnih proljeva.
  • VolimDinamoOo
    107
    Nisam zadovoljan kako igramo. Rezultat vrh s obzirom na igru. Mora to bolje. Al kad gledas da smo prosle sezone uz 20 puta bolju prezentaciju protiv istih gubili u par navrata, ne mogu da se zalim
  • Makedonion
    72
    Bravo Dinamo. Ajmo drugo poluvrijeme zakucat jos jedan, pa stavi varelu, mudraziju, topica, villara, i galesica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet