• De Oliveira
    1.9k
    Kakvih bolesnika ima na ovom forumu pa to je strasno... Vodimo 2-0, nisu nam opalili po golu, imali smo uz to jos par dobrih akcija, preko 10.000 ljudi na ruini od stadiona, a psihopatima opet ne valja.
  • Plavi Zapad
    9
    Nas je problem sto zelimo 4-0 na poluvremenu i da udju rezerve. Nije to realno. Zabili 2 gola i malo se povukli. Bitno da smo iza defanzivno stabilni
  • ElDorado
    6.3k
    Zašto je Nevistić onu zadnju loptu dirao i izbijao u korner?!
    Ok mozemo biti ludjaci i psihopate ali igra prema naprijed je nula bodova. Bez kreacije. Pa mozemo tako gurati ali i pušiti od raznih Gorica i Loksa. Defenzivno odlično.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k

Malo da, na Poljudu je ušao kao da familiji život ovisi o tome, a sad malo preopušteno. Nije toliko dobar da baš može sa 10% dominirat. Pokazuje da je klasa ipak
  • San Lorenzo
    22.4k
    Osiječani dresove kupili u Decathlonu u sektoru za lov i ribolov.
  • don
    16.4k
    nadan se da će ovakva igra bit zauvik.

puca mi ona stvar za dojam, oću rezultat, oću trofeje. Estetiku ostavite nekom drugom.
  • Paggini
    73.2k
    Zašto je Nevistić onu zadnju loptu dirao i izbijao u korner?!ElDorado

Vjerojatno jer je iz jako slične dobio gol u varaždinu, neka izbije svaku sto se mene tice
  • San Lorenzo
    22.4k
    Danas igramo pragmatično
    images?q=tbn:ANd9GcS-YU9WaiQAmfn4TNoGqkj_jvT7lKnDhlfOtKY7hVzU5FETJ4i-bXr_nNVN&s=10
  • ElDorado
    6.3k
    Nije stvar u dojmu nego da ćeš imat problema s momcadima koje ce se povuci u niski blok. Vec smo taj film gledali.
  • Crni86
    16.2k
    ima ih, koji se po izgubljenoj lopti secu.

Jedno je kontrolirat utakmicu, umarat protivnika itd.

A drugo je ne igrat, ne trcat po izgubljenoj lopti itd.
    Nije rezultat 5:0 pa treba stat, i da treba igrat i stisnut onda do poluvremena natrpat jos gol dva pa onda i ak primis si mirniji. Na ovaj rezultat ak se primi gol bu panika….

Nevjerojatno mi je kak se na neke stavri zatvara oci cim je rezultat dobar…. Igra prema naprijed je bila bolja protiv lokosa nego danas….
  • CerealKiller
    60
    Ne valja nista. Samo je 2-0 na poluvremenu protiv Osijeka i oni nam nisu napravili sansu
  • Miske
    11
    Meni je draže gledat ovakvu našu efikasnost bez davanja nekih šansi protivniku neg mucenje i vrtnja lopte oko protivnickog sesnaesterca i onda primanje gola iz glupe kontre..
  • BBB Mataa998
    2.8k
    ma da u pravu si,sve znas.
    onda moramo prije svake tekme dogovorit sa protivnikom da moraju igrati niski blok kako bi mi vjezbali napadacke akcije
  • Keyser Soze
    16.5k
    Erceg je smiješan!
  • Nemrem igra Dinamo
    4.5k
    Erceg, smradu tovarski!
bold
italic
underline
strike
code
ulist