• Pacho
    8.4k
    IMG-20251014-WA0022.jpg

Ribolov na karibima kao zavrsna etapa visetjedne zajebancije pa odlazak doma.
  • Jima
    796
    Ekipa kakva je klopa u Maxi Pubu? Dolazim mi sutra rodbina iz Austrije na tekmu, pa bi ih htio odvesti poslije tekme na večeru. Biti će i klinci s nama, pa da nije nešto prefensi.
  • flexXy
    3k

Meni je do sad svaki put bila super, nije onaj klasicni rostiljski restoran. Osobno mi najbolja svinjska rebra sa pireom i pohana piletina
  • Facke
    6.8k

Valda je dobra. Jos nisam bil ali zgleda dobre.
    Ak tam nebute imeli mesta nakon tekme morem preporuciti Pizzeriju "Duksa" iste odma na Maksimiru iznad prek pota parka. Generalne v Hrvatske je kvaliteta v restorani jake dobra pogotove v nasem kraju. Jos nikad nisam otisel v Zagrebu/Prigorju v restoran da sam lose jel. Kam god da prejdes teske da bus fulal.
  • gledatelj
    1.1k
    Evo malo pravog mesa i od mene. Davio sam se u ovom.
    PXL-20251010-074700038.jpg
  • Papastrumf
    19.7k

Solidna. Nije sad nekakav vrh, ali nije lose. Cesto jedem tamo.
  • Jima
    796
    Hvala. Rezervirano, pa ćemo se uvjeriti sutra. Nadam se da ćemo biti dobrog raspoloženja nakon tekme, pa će i klopa bolje sjesti.
  • Jima
    796
    Bilo je super. Bez zamjerke. Idemo doma punih trbuha i sa tri boda u džepu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.