• don
    16.3k
    jer govori sve ono šta i mislin kako je
  • Crni86
    16.1k
    Pa ursa je isto tako stavio sliku sa yamalom i njegovom curom na ig.

Od tud i slika sa dresom vjerojatnoIMG-9856.jpg
  • FazeN
    2.7k
    Hoce li sad bolesnici s Juga koji čitaju ovdje forum, prijetit i slat poruke Bari kao što su meni kad sam napisao ovdje ovo što je Bara i potvrdio, da su drogeraši iz NH zaustavili transfer Pukstasa da zamjene uvjete i sebi uzmu veći postotak?
    Ili će mitomancine nastavit trazit izlike a čovjek je u jednom primjeru objasnio što je problem dolje i tko.

Drago mi je da je Bara otvoreno rekao kakve su to mutne persone dolje i kako rade.
    A i što se tiče Varele i Belinha, nažalost slažem se s njim, Varela zaslužuje priliku, Belinho još uvijek ne može..
  • vlatkomarkovic
    2.1k

Hvala lijepa, drago mi je da ovakve stvari napokon se izgovaraju u javnom prostoru…
  • Tranzicijski Napad
    849

Vidjeli smo protiv gorice kako je igrao, mislim da se tu pokazao kako bih dobio bolju priliku.Malog sam i gledo u juniorima i mislim kako jos nema fizicke snage za igranje na seniorskom nivou.
  • Mathiasovi Chageri
    6.5k
    Nemam nekakvo pozitivno mišljenje o ovom polulegalnom švercu djece i skladištenju klinaca u Kustošiji za velike klubove radi EU papira kojim se Bara sad više manje bavi, ali da mi je netko rekao da će Bara biti ovakva sila u svijetu nogometnih agenata tamo negdje 2008. ili 2009. kad je dovodio Dodoa da igra s nama nogomet na igralištu i ide na ručak kod frenda dok mu on sređuje registraciju u Interu iz Zaprešića ja bi mu rekao da je lud.

Lik je postao teški mainstream, koji mu je ovo već put u PI? Treći?
  • BBB Mataa998
    2.8k

To je najveci problem nasega nogometa,i tu kasnimo a to je rekao i Bara. Koliko god ga ne volio to je jedna istina,a to je da kasnimo za ostalima mnogo u razmisljanju. Momci od 16,17,18 godina igraju jaku bitnu ulogu u velikim klubovima samo kod nas su previse mladi
  • Crni86
    16.1k
    Bara je tu di je. Kako je doso do toga je pitanje za institucije. Trenutacno je covjek najbolji hrvatski agent pa vjerojatno i na ovom dijelu europe.

Mi smo najbolji hrvatski klub i klub na ovim prostorima.

Jedni druge trebamo. Sve dok to ne ide na stetu kluba, vec u tome postoji obostrana korist mi je okej. Sada u klubu imamo Zvonu koji ipak nije naivan kao francuska sobarica i ne brinem se da ce se Bara usudit izigravat nas.
  • don
    16.3k
    činjenica da je u europi igrač od 20 godina već "star", a kod nas je dite.
  • jedan u nizu
    15.7k
    Poceo sad slusati podcast, i ne mogu ne komentirati ovo :rofl:

Kaze Brkic da je Yamal jako prizeman decko i ostao skroman, da djeluje zrelo za svoje godine.

Ja ne znam jel postoje dva Yamala u Barceloni, pa oni pricaju o drugom, ili kaj :sweat:
    Jer onaj o kojem sam mislio da pricaju, je prakticki bakanalije organizirao za svoj 18. rod, zvao patuljke za zabavu, a o kolicini bling-blinga na sebi bi mu zavidio i svaki all-star NBA igrac
  • Tranzicijski Napad
    849
    Ako se pitate kako bara zna kome treba koji igrac, postoji nesto kaj se zove transferroom.

12ea6dc8db9a47069d6ba036321458a2.png
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    zvao patuljke za zabavujedan u nizu

Moram reć da mi ovaj dio nije jasan, a čuo sam već na par mjesta da su angažirani. Stvarno smo na sunovratu civilizacije
  • jedan u nizu
    15.7k
    Moram ispraviti prvotni post :

* osobe niskog rasta.
  • KtcGoat
    1.6k
    zvao patuljke za zabavu,jedan u nizu

Ocito se to otelo kontroli pa je s jednim od tih zavrsio u ljubavnoj vezi
  • Pacho
    8.2k
    Nek zaraduju patuljci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.