• vlatkomarkovic
    2k
    Iskreno mislim da ozlijeda Zivkovica ne oslobađa prostor za Bennacera, jer je Zivkovic u kvoti HGN. Također mislim da ne može ni ove 2 poslije zimskog prijelaznog roka. Treba pričekati novi FM i probati…
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Da, napisali su na Germanijaku da ne može. A koliko sam skužio čak i to kada se oslobodi mjesto ima pravo nastupa u ovih 6 utakmica do Božića, dakle 7. i 8. kolo ne da bi bilo usklađeno s ECL.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Quick update, shodno ozlijedama, opet se vraća ideji od Soldi na RB osobito u utakmicama u kojima napadamo drugi plan je MPV, protiv jačih ekipa sveti Teo… Koliko može može, ide se po RB na zimu….

Kova ima jednu ideju za zamjenskog, ali sumnjam da će se to izvesti jer ono…. Kako god Goda dobro ispao, ta ideja za zamjenskog RB nije bas igrač za Dinamo…
  • DiddyGuela
    4.5k
    Kova ima jednu ideju za zamjenskog, ali sumnjam da će se to izvesti jer ono…. Kako god Goda dobro ispao, ta ideja za zamjenskog RB nije bas igrač za Dinamo…vlatkomarkovic

Nije valjda Hugo Bossec u pitanju?
  • rokikaciga
    6.2k
    Jebem ti sve...imali smo desnjake na ljevom boku...sad cemo ljevake na desnom boku :cry:
  • vlatkomarkovic
    2k

Nije, al nismo daleko :lol: , a gle neće proći ta ideja… Zvone će riješiti to…. Mislim bio je prije Bosec, ali sada je jedan drugi….

Mislim ko neki budget zakrpa je čak i ok, ali ono s obzirom na situaciju s nekim igračima i/ili idiotima od njihovih agenata…. Vjerujem da će doći netko sličan MPVu po godinama i potencijalu…
  • ElDorado
    6.3k
    kaj nemamo takvoga u juniorima?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Očito su ti juniori piši kući propalo. Pa nemre bit da su tolko loši da ne mogu dobit 10 minuta kao treća i četvrta opcija kad sve prije tog ispadne iz kombinacije.
  • NitkoBitan
    32.2k
    Očito su ti juniori piši kući propalo.Tvrdica McTvrdi

Ako jedna generacija izbaci 1-2 igraca za prvu ekipu to je dobra generacija, ne znam kaj neki misle da se za svaku poziciju mozes okrenut svojoj skoli?
  • Fan
    1.5k
    Vjerujem da će doći netko sličan MPVu po godinama i potencijalu…vlatkomarkovic

Znači taman da ne igra :D
  • vlatkomarkovic
    2k
    Znači taman da ne igra :DFan

To je pitanje za trenera, jebiga već smo raspravljali o mani manjka rotacije, to sto Kova ne rotira neće mijenjati viziju kluba. To može mijenjati Kovu ili promjeniti Kovu, ovisi o Kovi…

kaj nemamo takvoga u juniorima?ElDorado

Je je mesija imamo koji nije ništa pokazao na seniorskom planu, a agent mu se ponaša kao da imamo TAA….
  • Špan
    83
    Stari moj s kojim pouzdanjem se ti obracas drugima i prosipas inside od kojih niti jedan nije tocan doslovno. Sjetim se sage sa sportskim direktorima i kad je u klubu bio kaos bio si prvi doslovno s fejk vjestima. Daj bar onda kad se obraćaš drugima koji mozda nemaju inside ili se ne kurce kao ti bar imaj postovanja i ne ponizavaj te ljude koji su tu za istu stvar. Pocinje to ici na kurac gdje je svako drugi tvoj komentar s visoka doslovno tu jebote.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Sjetim se sage sa sportskim direktorima i kad je u klubu bio kaos bio si prvi doslovno s fejk vjestima.Špan

Moje vijesti su bile većinom točne i to je potvrđeno u medijima….

Tko si uopće sada ti? I di si mene našao….
  • prefontaine
    4.4k
    Već sam si u glavi složio fikciju bitke između Vlatka "nikih problema" Markovića i Sanjina Španovića

Jebem ti reprezentativnu pauzu, pa psihički ću obolit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube