• vlatkomarkovic
    2k
    Iskreno mislim da ozlijeda Zivkovica ne oslobađa prostor za Bennacera, jer je Zivkovic u kvoti HGN. Također mislim da ne može ni ove 2 poslije zimskog prijelaznog roka. Treba pričekati novi FM i probati…
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Da, napisali su na Germanijaku da ne može. A koliko sam skužio čak i to kada se oslobodi mjesto ima pravo nastupa u ovih 6 utakmica do Božića, dakle 7. i 8. kolo ne da bi bilo usklađeno s ECL.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Quick update, shodno ozlijedama, opet se vraća ideji od Soldi na RB osobito u utakmicama u kojima napadamo drugi plan je MPV, protiv jačih ekipa sveti Teo… Koliko može može, ide se po RB na zimu….

Kova ima jednu ideju za zamjenskog, ali sumnjam da će se to izvesti jer ono…. Kako god Goda dobro ispao, ta ideja za zamjenskog RB nije bas igrač za Dinamo…
  • DiddyGuela
    4.5k
    Kova ima jednu ideju za zamjenskog, ali sumnjam da će se to izvesti jer ono…. Kako god Goda dobro ispao, ta ideja za zamjenskog RB nije bas igrač za Dinamo…vlatkomarkovic

Nije valjda Hugo Bossec u pitanju?
  • rokikaciga
    6.2k
    Jebem ti sve...imali smo desnjake na ljevom boku...sad cemo ljevake na desnom boku :cry:
  • vlatkomarkovic
    2k

Nije, al nismo daleko :lol: , a gle neće proći ta ideja… Zvone će riješiti to…. Mislim bio je prije Bosec, ali sada je jedan drugi….

Mislim ko neki budget zakrpa je čak i ok, ali ono s obzirom na situaciju s nekim igračima i/ili idiotima od njihovih agenata…. Vjerujem da će doći netko sličan MPVu po godinama i potencijalu…
  • ElDorado
    6.3k
    kaj nemamo takvoga u juniorima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention