• FazeN
    2.7k
    Koja je prica sa malim Mikicem, ako netko mozda prati juniore i vise zna o njemu? Nije bio na pripremama sa prvom momcadXpert1992

Na pripremama nije bio zbog agenta svog, duga priča.
    Trenutno igra i odličan je u juniorima, pisao sam da je Capellas išao osobno malom da ga pohvali za napredak i zalaganje.
    Ubrzo pišem ako saznam hoće dobit šansu.
  • skener
    6.5k
    Otpada i drugi rezervni desni bek

Iz tabora mlade reprezentativne vrste stigla je loša vijest: Moreno Živković (21) otpao je iz konkurencije za utakmicu s Ukrajinom koja će se 14. listopada igrati u Velikoj Gorici zbog ozljede pubične kosti.

O težini ozljede još se ne zna ništa podrobnije, po povratku u Maksimir Živković će obaviti sve dodatne i potrebne pretrage.
  • Masto
    271
    Mogu ja beka
  • Xpert1992
    50

Dobar info. :up:
  • Krizy
    62.5k
    Dinamo u ovom reprezentativnom ciklusu ima dva reprezentativca (McKenna i Hoxha), a klub koji je nastao po uzoru na naš Dinamo, St Albans Dinamo ima jednog reprezentativca (Zelfy Nazary, Afganistan).

Ne sumnjam da ćemo uskoro imati više, ali zanimljivo je da će možda više minuta imati reprezentativac St Albans Dinama nego naši :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    Kad smo već sad kod Australije, iz jednog totalno ne nogometnog izvora sam saznao da je i dinamov neki izaslanik bio na ovom turniru koji je bio prije 2 tjedna u Gold Coastu. Tradicionalni turnir hrvatskih klubova gdje dođu Gold Coast Knights, Melbourne Knights, Brisbane Knights, Dinamo St Albans itd. Valjda smo dogovorili nekaj dobrog :)
  • NORTE
    20.5k
    Dinamo u ovom reprezentativnom ciklusu ima dva reprezentativca (McKenna i Hoxha)Krizy

Krajem godine Bennacer na Afrički kup nacija. :up:
    Razigrat se u pauzi dok naši igrači "europejci" odmaraju i odrađuju pripreme za drugu polusezonu.

Imamo mi još mogućih skorih reprezentativaca, ako nastave u dobroj formi, Moris, Beljo, Goda, Zajc, Ljubičić, Bakrar.
  • Thor
    1k
    Koliko got volim repku (iako ih ignoriram za odlazak na njih jer mi se ne svidja to oko i s repkom) tolko mi je drago da osim u nasoj mema ni u drugima igraca za repku bar sad jer si nekak mislim da ce imati mir za natjecanja dalje i nece biti ozljeda
  • Dinamosaur
    2.6k
    a iskustvo igranja na vecem nivou?
    Igrac se lako ozlijedi i na treningu
  • Thor
    1k
    Ozljedi se da ali ovako mu se povecavaju sanse za ozljedu. A kaj se tice igranja na visem nivou...nisam siguran da bi to biovisi nivo ali kao dodatno iskustvo da. Pogotovo u19,u21.
  • Mr Anderson
    14.3k
    McKenna ušao u sudačkoj nadoknadi u pobjedi protiv Grčke.
  • MateG
    108
    Danas popodne na aerodromu Orša i Šutalo, bilo je lijepo vidjet ih
    Volio bih da se Orša vrati, uvijek mi je bio nekako drag…
    Random razmišljanje of the day :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube