• KtcGoat
    1.5k
    Steta prvog pota
  • CastAway1986
    4.2k
    Modric sa 40 je i dalje najbolji igrač reprezentacije..
  • dZg1986
    550
    Kakve su šanse sad za prvi pot ili je gotovo?
  • hardek
    6.8k
    Kaj se cekalo do 75min, tek tad poceli igratKtcGoat

Česi se pokušali otvorit, samo zato smo stvorili neke situacije
  • Zagi
    12.4k
    Livi, vrati se doma.
  • vjeko1701
    19.7k
    Nije neka igra, ali smo gotovo sigurno na SPuDrRatoljub

Ali isto tako gotovo sigurno izgubili prvi pot.
  • Jaro
    10.9k
    Modric sa 40 je i dalje najbolji igrač reprezentacije..CastAway1986

A gle, sa 40 je najbolji igrac serie a
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

I s porazom bi bili 99%, a mogli smo dosta dobiti da smo išli na pobjedu. Very low risk i high reward. A nisu mi ni Čehi jasni, pa njima je golman trebao bit na centru drugo poluvrijeme, kaj su dobili s ovim
  • Jos-Optimus
    7.6k
    ne razumijem, danas je pisalo da prvi pot gubimo samo porazom
  • Dzoni
    2.3k
    Hvala isusu gotova je utakmica, smorno do bola
  • Ludovic IX
    10.1k
    Jos samo 9 dana
  • tp1997
    2.1k
    Najgore od svega je što masnokosi misli da je ostvario cilj. Eto, održali smo X protiv strašne Češke, i da, bit ćemo gotovo sigurno prvi u skupini.

Nema veze što su nas nadigrali i razbili maltene u svakom duelu, oni igrali visoki presing a mi stali u blok, što opet igramo s krilima bez krila, što se Kramarić spušta kao pivot među stopere (?!).

Na kraju krajeva ni to što je ovo najlakša kvalifikacijska skupina koju smo ikad imali.

Dosta je prostituiranja hrvatske reprezentacije, i dosta je toga da je u rukama čovjeka koji je "ostvario" to što je jer mu je u ruke dana zlatna generacija ove države.

Još ću napomenuti, nedostaje mi stara garda komentatora koja ne bi imala zadršku komentirati igru odnosno manjak iste, a ne veseliti se jer eto Česima će biti teško kod uvijek neugodnih Farskih Otoka.

Sramota.
  • Krulek
    911
    Sterilno, jedino su Livi i obrana svijetle točke. Rezona za uvođenje Fruka prije Majera nema, slažem se.
  • hardek
    6.8k
    A nisu mi ni Čehi jasni, pa njima je golman trebao bit na centru drugo poluvrijeme, kaj su dobili s ovimTvrdica McTvrdi

Ova Češka je otužna reprezentacija, nevjerovatno koliko im je klupski nogomet ispred reprezentativnog
  • prefontaine
    4.4k
    kaj su dobili s ovimTvrdica McTvrdi

Dobili su:
    a) remi protiv momčadi koja ih je doma dobila 5:1
    b) nisu izgubili od ekipe koja zadnja dva svjetska prvenstva uzima medalju

Njima dosta, očito.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.