• jp23
    3.4k
    Originalno je trebalo biti 16 skupina po 3, no odustali su od tog i stavili 12 grupa po 4 ako se ne varam
  • Mr Anderson
    14.3k
    Pa da, zato i govorim koliko je današnja Hrvatska bila fizički grozna kad bi je čak i lanjski Dinamo nadtrčaoprefontaine

Pa ne znam, to je do postavki Dalića. Napisao sam nakon 10 minuta da se vidi kako smo došli igrat na nulu. Šteta, jer se ovo moglo dobiti uz samo malo više rizika i trke. Vidjelo se zadnjih 20 minuta.
  • Nolifer
    12.8k
    Bod bliže mundijalu. :strong: :clap:
  • DrRatoljub
    317
    12 grupa po 4 ekipe. Ali moramo biti 9. Da budemo nositelji jer su domaćini isto nositelji, a njih je tri. Prolazi 32 od 48 ekipa
  • Chempers
    878
    Dajte mu još to svjetsko dogodine i onda nekog konkretnog i kvalitetnog za izbornika.Sibirski plavac

Tako je. Da smo bar imali nekog takvog na SP-ima. Bar jedno zlato i srebro bi imali, to bi bio neki minimum, prolazan rezultat. Iako više naginjem prema dva zlata.
  • KtcGoat
    1.5k
    Jos da nema muljaza s ulaznicama, pa da ovakvo navijanje i doma bude
  • Sajla
    14k
    na indexu je anketa o tome kome bi Dalić trebao dati više minuta u budućnosti. Modrić ne samo da je u ponudi, nego je trenutno na 22. mjestu sa 65 glasova :rofl: :scream:
  • NitkoBitan
    32.2k
    na indexu je anketa o tome kome bi Dalić trebao dati više minuta u budućnosti.Sajla

Lisica igra badminton pa ga nema u ponudi, ne bi da nam tece med i mlijeko na krilnim pozicijama.

Evo link na anketu, pogurajte Valincica i Belju :cool:

https://www.index.hr/sport/clanak/dalicu-se-sada-nudi-prilika-kakvu-jos-nikad-nije-imao/2718359.aspx
  • prefontaine
    4.3k
    Misliš kao i Goricu i Loksu 4 puta?
    O, da, zaboravio sam...
    DrRatoljub

Od Gorice i Lokse je spušio i ovogodišnji, trkački moćni i izrazito okomiti Dinamo, tako da sam se za ovaj upis ograničio na prošlogodišnji :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.