• fakin
    1.4k
    Živalj je radila kao glavna savjetnica Ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije od 2014. do 2015. godine u Zagrebu. Bila je glasnogovornica Ureda za medije Vijeća za regionalnu suradnju, u Sarajevu od 2008. do 2014. godine. Zatim je radila kao voditeljica Ureda za odnose s javnošću Misije OESS-a u Srbiji (Beograd, 2006. do 2008.), kao politička savjetnica Misije OESS-a u Hrvatskoj (Zagreb, od 2005. do 2006.) te kao glasnogovornica/savjetnica za razvoj medija Misije OESS-a u Albaniji (Tirana, od 2003. do 2005. godine). Radila je i kao službenica u Uredu za odnose s javnošću (Zagreb 2000. do 2003. godine) i Područnim uredima Zadar i Gračac (1997. do 2000.) Misije OESS-a u Hrvatskoj.

Vrlo strucna osoba u radnoj skupini za novi stadion
  • Filip B
    42
    Sad ne valja sto su osnovali radnu skupinu - znaci ne komisiju, ne savjet, ne nadzor, radna skupina - skupina ljudi koji rade. U ovom slucaju rade na projektu, ima ih puno jer je projekt ogroman, kroz 3-5 godina izvedbe projekta od 80/50 milijuna eura godisnje. Od njih 20 makar 5 je samo nominativno u skupini npr - sponzor projekta i glavni odgovorni - Gradonacelnik, te ostali zamjenici koji logicno nose politicku odgovornost da se iznese projekt. Mislite da ce Tomasevic pisat dopise i koordinirati komunikaciju sa svim dionicima?

Jesu ti svi ljudi novoxaposleni i na extra placi ili su zaposlenici grada koje se formalno okupilo i dano im je na zadacu izvest projekt?

Fakin spominje ironicno kako je Zivalj “vrlo strucna osoba” za novi stadion - nece ga ona jebeno projektirat ali netko mora biti odgovoran za pravovremeno informiranje javnosti kako bi Fakin bio informiran i onda mogao komentirati na forumu da je ona nepotrebna. Jeste li vi ikad jedan grupni projekt u srednjoj radili makar?

Vodim projekt od sve skupa 600k (+troskovi) u valjda 10 godina za jebeni off-the-shelf software pa imam jos bar 10 ljudi. i 50 stakeholdera, Ovi rade projekt od 3 milijarde kuna (ako vam euri nista ne znace), ne razumijem koliko ih treba bit u radnoj skupini od strane grada da se pokaze politicka i realna volja da se gura i radi? Jos se nije rodio onaj koji je Hrvata zadovoljio, pa kaj ste svi za sve strucni? Trgnite se malo i urazumite.
  • Pacho
    7.7k
    Edit - maknuo sam upis da ne krenu kurcologije
  • Hnlovac
    3.5k
    Ne i temu stadion :fear:

Nego, jel se zna bude li kafica tj koliko ih bude na novom Maxu? Treba zalit negdje i di nije daba ili tribina

A dbr nisam ni ja osoba primjer klonjenja od politike hahaha
  • Filip B
    42
    Cekao sam prvog da me poveze s njima, Doslovno nisam gradanin grada Zagreba ni sluzbeno ni nesluzbeno, cak ni porezni obveznik RH. ne dopada mi se ni woke generalna politika ovih salonskih ljevicara. Svejedno mi je pun kufer cinicnih nezadovoljnika koji nisu dalje od svoje birtije vidjeli! Purgerski pozdrav uz ples!
  • Pacho
    7.7k

Editirat cu
  • jakov1
    1.1k
    Mozda je ljeti tetku pomagala na mjeslici.

Salu na stranu, koliko vidim, ukljucen je sav visoki management Grada Zagreba sto znaci da su svi gradski resursi na raspolaganju, a za ovakav projekt ce biti od koristi.
  • NitkoBitan
    32.2k
    Nego, jel se zna bude li kafica tj koliko ih bude na novom Maxu?Hnlovac

Pogledaj epizodu ZD podcasta sa Naukovicem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet