• kadsemasazatalasa
    168

jedan sam od onih koji je za stadion do 25 max. ima nešto i u tome da se recimo da 10 tisuća godišnjih pa da ne možeš tek tak doći na red za godišnju.

ima nešto u tome da recimo za tekmu protiv Varaždina nemreš tek tak doći do ulaznice, a ne da je uvijek dostupno 5 tisuća.

mišljenja sam da je 35 baš puno i da ce biti poluprazan (polupun) 85% vremena. daj bože da nisam u pravu.
  • doubletrouble
    1.7k
    Zašto ne napravit stadion veličine Opus arene pa nikad neće ostat niti jedna prazna stolica, što manji kapacitet to je manja vjerojatnoća praznog stadiona

Stalno očekujemo od kluba da je rezultatski na najvećoj razini, a kad smo u pitanju mi kao navijači i dolaznost na utakmicama, ponašamo se kao da se radi o navijačima nekog kvartovskog kluba
  • Fan
    1.5k
    mišljenja sam da je 35 baš puno i da ce biti poluprazan (polupun) 85% vremena. daj bože da nisam u pravu.kadsemasazatalasa

Ovo će sigurno biti točno još 10-15 godina...ali poslije toga? Ako Dinamo nastavi (i unaprijedi) što je nedavno započeo, dizanje svijesti, ugrađivanje kulture, izgradnju novih generacija navijača...
    Nije nerealno da dođe do toga da ćemo na Varaždinima i Belupima imati po 25k.
    35k možda i jest malo previše, ali 30 mislim da je neki optimalan broj mjesta i da manje od toga nema smisla.
  • jedan u nizu
    15.4k
    Ako je istok zatvoren za gledatelje zašto bi bio otvoren za kamermane? Koliko znam nije problem u tribini trenutno nego postoji strah da bi nastao problem uslijed novog potresaDoktor Kunić

Prvo - istok je tribina koja je predvidena za 10k gledatelja, i za tu svrhu nije dopustena upotreba .
    Ne gleda se da li ce se tribina raspasti ako budu 2 covjeka na tribini, nego oce li se raspasti pod mogucim opterecenjem, a zamisli kakvo bi opterecenje bilo na tekmi kao protiv Fenera, kada 10k ljudi odjednom skoci. Jbt kad nas 1500 na skoljki skace sve se trese, a di nece 10k ljudi na jednoj tribini.

Drugo - kamere nebi bile na istoku nego na montaznoj platformi / skeli koja je visoka par metara samo i stoji negdje na ateltskoj stazi

Ja sam to pitanje postavio i prije koju god, a i dalje mi nije jasno zasto to nije moguce. Ako su Francuzi mogli za jednu utakmicu to montirati, zasto mi nebi imali to po defaultu? I dalje smatram da se za sljedecih godinu, godinu i pol i dalje isplati to postaviti i imati lijepe prijenose sa Maksimira

p.s. ne kuzim ovo kao gdje bi bile kamere na zapadu onda, ispred klupa za pricuve. Pa nije da sad na istocnoj strani imamo 5 kamera, imamo jednu koliko znam. I da stavis 3 na zapad kao da problem.
    Ne znam da li bi se uopce i morale postavljeti na travnjak kad ionako imas mjesta za njih sa kojih se sada snima prijenos.

Jbt, ako se svaku tekmu mogu micati reklamni panoi sa sjeverne, istocne i juzne strane, skidat kablovi od toga i to sve skupa trajati satima, onda se moze i namotati nekoliko kablova za jebene kamere
  • prefontaine
    3.9k
    Kako iz ovog kuta snimanja Maksimir izgleda kao najnormalniji nogometni stadion
  • Zoran
    339

Koliko je ovo ljepsi pogled. Odmah druga dimenzija. Steta kaj kamere nisu na istoku ( mene to ne dira jer sam na 90%domacih utakmica na stadionu, ali dojam je puno bolji sa istoka).
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Mislim da temu kapacitet možemo arhivirat pošto je rečeno jasno 33-35k. Vidjet ćemo s vremenom je li to dobra ili loša odluka
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    francuzi su i u ligi nacije ove godine stavili kameru na istok

Screenshot-20250926-234855-You-Tube.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url