• Kumerle
    1.7k
    Dinamo-Osijek.png
    Prva četvrtina HNL sezone je gotova i Dinamo je tamo gdje i pripada, na vrhu ljestvice!
    Pogled na istu godi te otkriva 19 bodova iz 9 utakmica, derbiji su dobiveni s pravim pristupom, svi u hendikepu, i to u gostima, a konkurencija gleda u naša leđa.
    Ovim tempom idemo prema 76 bodova na kraju prvenstva, brojci koja praktički garantira novi naslov.

Tablica.png

Već 18.10. na Maksimiru nas čeka Osijek u drugoj četvrtini prvenstva gdje derbije igramo doma, a trenutno glavni konkurent ima gotovo sve utakmice u gostima.
    Povijest nam govori da smo u 112 odigranih HNL utakmica protiv Osijeka zabilježili 72 pobjede, 26 remija te 14 poraza.
    Neće ovo biti nimalo laka utakmica, Osijek je, po meni, ekipa koja definitivno ima više kvalitete nego što to tablica pokazuje.

Vjerujem da smo se školovali u dosadašnjim lošijim izdanjima te da će naš stručni stožer se postaviti hrabrije u HNL-u i da nećemo morati stizati loš rezultat.
    Ne bih isticao nikog od igrača, ali drago mi je što će Dominguez vjerojatno biti na raspolaganju te se nadam šansi za Filipovića umjesto Neve koju mnogi navijači zazivaju.

Nema sumnje da će stadion opet gorjeti, da ćemo ispravit i našu krivicu slabije podrške tribina protiv Lokse i da će Dinamo suvereno ostvariti pobjedu i još jednom potvrditi tko je gazda hrvatskog nogometa.
    Energija na tribinama mora biti kakvu Dinamo zaslužuje i podrška onakva kakvu smo obećali na početku sezone, jedino tako možemo do naslova - zajedno!

Svi na Maksimir, neka plavi val nosi Dinamo prema još jednoj velikoj pobjedi!
    Naprijed plavi lavovi, ovo je naša sezona!

image.png
    1. Koji ishod očekujete? (142 votes)
        Pobjeda
        92%
        Remi
        8%
        Poraz
          1%
    2. Idete li na tekmu? (142 votes)
        Da
        68%
        Ne
        13%
        Ne znam još pošto si otvorio temu 12 dana ranije
        18%
    3. Zbroj golova (2,5) (142 votes)
        Manje
        20%
        Više
        80%
    4. Vratar? (142 votes)
        Nevistić
        20%
        Filipović
        61%
        Zagorac
          1%
        Žnuderl
        18%
  • M94
    2.1k
    Oće bit kiše?
  • rokikaciga
    6.2k
    Ocekujem da ce Kova razmrdat ekipu, Vinlof u prvih 11..borba u sredini izmedu Ljube, Misketa, Zajca i Bennacera
  • NORTE
    20.4k
    Beljo
    Hoxha-Stojković-Lisica
    Mišić-Bennacer
    Vinlof-McKenna-Sergi-RPG
    Filipović

Ako na dan tekme ne bude kiše očekujem 8300 ljudi.
  • Fan
    1.5k
    Gledao sam nekoliko utakmica Osijeka ove sezone, to je izrazito limitirana ekipa i ne bih se čudio da nam ovo bude najlakša utakmica prve polovice prvenstva (s pravim pristupom naravno).
  • NerminB
    7
    3:0 i vracanje samopouzdanja nakon lokomotive. Nadam se lijepom vremenu, vidimo se na maksimiru.
  • Sibirski plavac
    6.7k
    i ne bih se čudio da nam ovo bude najlakša utakmica prve polovice prvenstva (s pravim pristupom naravno).Fan

Malenica čita ovo i trlja ruke jer sprema još jedan Buffonovski masterclass protiv Dinama.

Nadam se da sam u krivu, ali taj čovjek nam je maltene stvorio traume. :rofl: Ja se fakat ne sjećam njegove loše tekme protiv nas. Čak i one koje smo dobili protiv njih, on bi skupio par ludih obrana koje recimo već u idućoj tekmi s nekim slabijim klubom ne bi uspio skupit već bi primio gol
  • Dino
    4.5k
    Sretno iščekivanje tekme svima koji slave!

Purgerski pozdrav!
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    Filipović

Vinlof-McKenna-Dominguez-Valinčić

Zajc-Mišić-Ljubičić

Hoxha-Beljo-Bakrar
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Filipović
    Rpg Dominguez Škot Rpv
    Bennacer Villar Soldo(Vidovic)
    Hoxha(Varela) Beljo Bakrar
  • Olmic
    5.2k
    Ocekujem postavu

Nevistic
    Valincic Sergi Mckenna Goda
    Misic Bennacer
    Ljubicic
    Lisica Beljo Hoxha

Zamjene
    Bakrar Kulen Zajc Soldo i Villar
  • rokikaciga
    6.2k
    Kaj nismo nista naucili? Jebemu mater
  • Olmic
    5.2k
    neki igraci ce bit bez tekme mjesec dana i onda ce morat odigrat dvije po 90 kao ktc i zavrsit ce jednako kao s ktcom
  • rokikaciga
    6.2k
    nije to poanta vec igramo protiv fenjerasa a igrao bi nam Goda koji je defanzivni bek i realno tri srednja vezna a napadamo niski-srednji blok. Dogoditi ce se opet Loksa.

Mora igrat Zajc/Stojke u sredini sa, po meni, Bennacerom i Villarom (da se Miske do kraja napuni za Malmo koji ce bit krvavo gostovanje i da se Villara smiri zbog manjka minuta). Mora igrat Vinlof koji ce napadat sumanuto tu lijevu stranu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    Očekujem:
    Nevistic
    Valincic Sergi Mckenna Goda
    Misic Bennacer
    Ljubicic
    Lisica Beljo Bakrar

Želim:
    Filipović
    Valincic Sergi Mckenna MPV
    Zajc Bennacer
    Vidović
    Bakrar Beljo Varela
  • Masto
    251
    Nek krene s ekipom s kojom misli protiv malma igrat i ko se vise troši nek izade i to je to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.