• Jaro
    10.9k
    Kakva je to viroza da se do subote ne bi oporavio?Mr Anderson

Pa i najmanja i najkraća viroza djeluje negativno na tijelo, a pogotovo na profi sportaša, osim sto smanjuje učinak treninga, dovodi do umora te manjka energije za bilo kakve aktivnosti (tijelo troši energiju na borbu protiv virusa), sporiji oporavak nakon treninga/aktivnosti, a ako se trenira/igra tijekom intenzivnije viroze moguće su i opasnosti za srce...
  • Ivan0302
    1.2k
    Rast brojnosti tribine u posljednjih nekoliko sezona sa sobom nosi i pojave kojima na Sjeveru nije mjesto. Jedna od njih je i dolazak na tribinu u navijačkim krivotvorinama s raznih štandova i internetskih trgovina.

Radi se o vrlo malom dijelu navijača, ali svim takvim pojavama želimo stati na kraj.

S tim ciljem, od sutrašnje utakmice s Osijekom pokrećemo akciju zamjene svih takvih nenavijačkih šalova za neke od šalova iz BBB Fan Shopa uz nadoplatu od 10 eura. Ovo se ne odnosi na šalove iz službenog klupskog asortimana.

Uz to, svi koji dolaze na sjevernu tribinu, neka na nju ne donose šalove stranih klubova i u bojama istih, kao ni tzv. “pola-pola’ klupske šalova rađene za europske utakmice.

Šal možete zamijeniti na štandu na sjevernoj tribini.
  • skener
    6.5k
    "Imamo problema s ozljedama. Živković, Pierre-Gabriel, Lisica će biti spreman za Malmö, za Osijek možda nije. Vidović je imao virozu, Galešić isto, ali on se vratio, vidjet ćemo što će biti do utakmice."

Puno se pričalo o tim promjenama i rotacijama u momčadi, hoće li sad imati drugačiji stav?

"Bit će promjena i zbog tih ozljeda i veliki je broj utakmica. Bit će promjena i u odnosu na Lokomotivu. Koristili smo 23 igrača, 20 ih je imalo dobru minutažu. Znam kako dišu igrači, znam nakoga mogu računati, svi rade odlično, a igrat će najbolji."
  • NKDZ86
    6k
    igrat će najboljiskener

tom logikom, igrači na klupi mogu samo čekat da se neko ozlijedi pa da dobe priliku...
    znači sve po starom, Miške, McKenna, Lisica i ostali izdržte, mi smo uz vas!
  • Krizy
    62.7k
    Varela ipak ne ide u London, ostaje u kadru zbog ozljede Lisice.
  • Dinamosaur
    2.7k
    daj zamisli da im ga mali metne za pobjedu..
    Pa to bi bila erupcija po medijima, zoni, slanje mailova transfermarktu haha
    Nek nek, ako klub ima koristi, pogotovo
  • NerminB
    22
    dinamoo mi volimoo i za njega zivimoo hajdee
  • Ijayi Atiemwen
    4.3k
    Mislim da 90% nas ima danas tog jednog istog igrača kojeg ne želi vidjet u prvih 11
  • Nemrem igra Dinamo
    4.5k
    Konačno opet tekma, jedva sam preživjel ovu stanku... Lijep dan, ispunjen stadion, idemo po pobjedu!
  • emilperska
    12.1k
    Sumnjam da Neva nece braniti danas.
    Nije da sad kod Kove redovno curi baš sve od info van niti je to nesto spektakularno i neobičajeno, ali dosta stvari dođe do medija.
    Npr. Vareline minute i status, ozljeda Lisice, ozljeda Domingueza, Kule starta, viroze Galešića i Vidovića, status Živkovića juniora itd.
    Hocu reci, da je na trenigu zamjenio prvog golmana to bi bio big deal baš i pročulo bi se. A bilo je tih PR članaka za spašavanje Nevine guzice i da ga se u repku zove maltene, ne znam s cije je strane to išlo. Vjv agent.
  • Xpert1992
    54
    Danas ocekujem:

Nevistic
    Valincic-Dominguez-Mckenna-Goda
    Stojkovic-Misic-Bennacer
    Bakrar-Beljo-Hoxha

Ako je Ljubicic spreman, sigurno ce on krenuti.
    Meni osobno bi bilo zanimljivo vidjeti Bennacera na poziciji Misica pa da u sredini imamo nesto tipa Ljubicic-Bennacer-Stojkovic malo bi vise agresivnije to izgledalo a i s obzirom da ce Misic odradit 90min protiv Malmoa nije lose ga sacuvat malo. No sumnjam da ce bit nekog eksperimentiranja. Vjerujem u pobjedu. Beljo 2 gola, Bakrar jedan. Samo hrabro!
  • Slodobnjak Marka Roga
    14
    Danas očekujem: Osijek bolji nego i u jednoj utakmici ove sezone haha
  • Keyser Soze
    16.5k
    Prema nekim informacijama od prve minute će krenuti Sandro Kulenović, dok će Dion Beljo startati s klupe.

Germanijak
  • Fabercaster
    560
    Dok u našoj postavi ima par upitnika, zna se da će predzadnji i poluraspadnuti Osijek sa mizernih 9 bodova istrčati protiv nas u ovom sastavu:
    Snimka-zaslona-2025-10-18-125441.png

Unatoč tomu očekujem da ovu četvrtinu prvenstva doma imamo 5/5 i da se napokon odvojimo malo na vrhu! 3:1 - Bakrar, McKenna, Kule
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet