• Thor
    1k
    Decki i cure, nista strasno se nije dogodilo. Ne pretjerujte i nema negativnosti.
    Normalna oscilacijska tekma koja se dogadja mladim novim ekipama s vremenom. I koja ce se opet ponoviti opet s vremenom.
    Dobili smo jebeno 4 tekme i to jako teske za redom,suvereno. Danas jesnostavno nije islo i to je to.
    Nije kriv ni trener ni igraci ni pozicije ni htjenje. Jednostavno danas nije islo. Umor,ne umor nebitno.
    Bitno je da se opet resetiramo, odmorimo i nastavimo dalje istim nizom. Vjerujem da bu iduca oscilacijska tekma dosla sada nakon 6 pobjeda u nizu!
    Ajmooo dinamooo,nema predaje :heart: :strong:
  • Do kraja2023
    337
    Mozda kad bi mi punili tribine i igraci bi imali vise motiva...mozda...nikad necemo znat kad je uvijek kisa, hladno, vruce,godisnji,nepalci...
  • NORTE
    20.4k
    Ovakvo prosipanje bodova je vrlo skupo i jer duguročnije gubimo mogućnost davanja prilike onima koji manje igraju i mladim igračima, jer nam je Hnl "otac i majka" pa im ne možemo ni dat priliku jer se ne možemo i ne znamo odvojit s udarnom ekipom protiv malih.

Hnl i Europa su nam trenutno jednako važni, ali važno nam je i da se malo razigraju i drugi igrači poput Vidovića, kao i malo odmore oni koji su najviše korišteni.

Nakon prve četvrtine nemamo bodovnu prednost, a ni neku preveliku sigurnost u igru.

Prvo bih promijenio golmana i dao priliku Filipoviću jer nam je stabilnost jako bitna, a Nevistić je jednostavno u više navrata pokazao da nije za prvog golmana jakog dinama kakvog želimo.
    Misija 'Livaković na zimu' treba početi odmah.

Protiv Osijeka nam se vraća Sergi, a vjerojatno i RPG, to su dobre vijesti.

Uzalud smo prosuli bodovnu prednost i stvaramo si nemir i probleme jer dajemo priliku rivalu da stvara pritisak u ligi i nama.

Stanje je pod kontrolom, ali imamo razloga za brigu.

Preskup je ovaj dinamo da ga doma šamaraju bivši igrači potonulog Šibenika i nekakvi smiješni igrači Lokomotive.
  • jedan u nizu
    15.5k
    Zona kada pobijedimo Fener, Hajduk i Maccabi:

lsu-fantasy.gif

Zona kada izgubimo jednu utakmicu od Lokomotive:

the-end-is-near-homer-simpson.gif
  • Thor
    1k
    Jedina je cinjenica kaj ponavljam ko papiga da nam maksimir mora biti utvrda a ne da tu pljugamo. Moze se vani ovo dogoditi ali doma nikak. To mi jebeno smeta. I ovo da nas jebu klinci sa dodavanjem lopti za aut i takve fore. Jesmo mi formalno u gostima ali takve strvari doma moramo dovesti u red. To si ne smijemo dozvoliti
  • Crni86
    16k
    Jesmo mi formalno u gostima ali takve strvari doma moramo dovesti u red.Thor

Nemamo sta dovodit u red kad su to loksini klinci i sve ostalo je loksa organizirala.
    Sta da mi tu dovedemo u red?
  • Zagi
    12.3k
    Moze se vani ovo dogoditi ali doma nikak.Thor

A ono, tehnički ...
    Ma, nemrem.
  • jedan u nizu
    15.5k
    Jedina je cinjenica kaj ponavljam ko papiga da nam maksimir mora biti utvrda a ne da tu pljugamoThor

Jbg burki, gostovali smo danas, ali kuzim, mi i Loksa stvarno imamo slicne stadione pa se covjek lako zajebe :up:
  • Thor
    1k
    jesu lokosini klinci da i? Mi smo dinamo i doma smo na maksimiru. Oni su tu trenutno nasi gosti. Ak nas ovak karaju na maksimiru kaj bu tek na kranjci?
  • Thor
    1k
    da gostovali smo doma na svom stadionu na kojem je plavi salon. Da sorry zajebal sam se. Zbunil sam se oko stadiona
  • Paggini
    72.6k
    Pa objasnili su ti ljudi da je ovo sluzbeno Loksina domaca utakmice, tako da su njihovi klinci dolje. I to je sve ok, ne možemo mi kao gosti tražiti svoje klince.

ali sto je netko napisao - da ti kao klinac od 13, 14 godina nemaš želju da Dinamo pobijedi, nego se ciganiš za Loksu?! E taj dio mi je sramotan.
  • Sibirski plavac
    6.7k
    ali sto je netko napisao - da ti kao klinac od 13, 14 godina nemaš želju da Dinamo pobijedi, nego se ciganiš za Loksu?! E taj dio mi je sramotan.Paggini

A čuj ima svakakvih primjera. Sjetimo se onog sakupljača lopte na Rujevici koji je doslovce skakao kad je magarad dala gol za pobjedu u nadoknadi. Kolko se sječam nije se nakon toga dugo zadržao u Rijeci.
  • Paggini
    72.6k

Ma gle, ne trazim ja ok klinaca Lokse da sjebavaju loksu i guraju nas, nego da budu pošteni i prema nama i prema njima, barem je to neki minimum kojeg jedan Dinamo zaslužuje iz grada u kojem.oni žive
  • Thor
    1k
    ne kuzim da se ne kuzimo. Naravno da razumijem da smo formalno gosti i da su Lokosini klinci. A ne prihvacam da se to ne moze rijesiti. Kaj ce nas domaci klinci j.u mozak na stadionu? Mozete pricati kaj hocete ali ne prihvacam te fore i da se to ne moze rijesiti na tim nasim medjusobnim utakmicama na maksimiru.
    Nema za to isprike.
  • Sibirski plavac
    6.7k

Kao što je netko napisao ranije, očito ti dečki iako su iz Zagreba nisu neki fanatici oko Dinama da bi sad jurišali za loptom kako bi Dinamo krenuo u zadnji napad. Ne sjećam se kako je po tom pitanju bilo dok je RNK Split bio u prvoj ligi, ali recimo da hajduku u 90oj treba gol za pobjedu a lopta je u autu, sumnjam da Splitov ball boy ne bi jurio da da loptu igračima Hajduka, ne iz inata prema Splitu u kojem trenira nego jednostavno Hajduk je simbol tog grada i svako dijete navija za njega. Mi očito JOŠ nemamo tu situaciju da svaki klinac u Zagrebu, još ako je vezan za nogomet, navija za Dinamo do te mjere. Rekao sam već ranije, to su nažalost generacije "Realovaca, Barcelonaca, Bayernovaca", razloge svi znamo, i puno će tu biti posla da njima Dinamo postane numero uno, kao što je recimo Hajduk klincima u Splitu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet