• Ludovic IX
    10k
    i taj nesretni prvi gol - ok, pobjego mu iza leđa al i neva je dobro zatvorio kut a i mckenna je bio u bloku.. jebiga odbilo se kak se odbilo ali i tu je bilo dobro odradjeno na papiru sve
  • rokikaciga
    6.2k
    Neće nitko pa ću ja.

Protiv Maccabija realno zasrao prvi gol, danas vraćanje golmanu u okvir gola onako visoka lopta je nedopustiva za igrača ovakvog renomea. Rokni ju u aut da sleti na Kajzericu pička mu materina. Morao bi se i on malo trgnuti. Uljuljao se čini mi se.
  • maksimirski istok
    379
    bolje da nisi ništa napisao.
  • DrRatoljub
    314

Slažem se da je preriskantno. Ali Nevisticu se lopta odbila 4 metra kao od balvana i onda još fula loptu i ovog zakači
  • Orc123
    13.5k

Jbt, ajmo onda igrat bez golmana i nabijacinu samo u kuruzu i na napadaca!

ajd budimo realni, kad bi nakon svake takve lopte klubovi primali golove i golmani tako reagirali onda bi se primalo 10 golova po tekmi. Znaci klub poput Dinama da ima takvog golmana kojem se moras bojati vratiti malo rizicniju loptu? Jel vi gledate lige 5 vikendima? Vratar Barcelone, Liverpoola, Citiya bi primio 10 golova po utakmici...ali ne moramo cak ni ici tako daleko i u elitne klubove! Zelenika dobije svaku tekmu barem jednu ili dvije takve lopte......zalosno da se klub razine Dinama mora bojati kad lopta ide prema golmanu bez obzira jel to povratna od stopera ili neki mlitav udarac koji redovito zavrsi u golu...! Nevistic je jedan od najlosijih gomana lige i to nije od sad nego i gotovo cijelu proslu sezonu. Doslovno je 2 put zajebao u istoj situaciji, em je krivo stopao i onda je jos i promasio loptu i onda jos pokupio nogu napadacu....tj. 3 put je zasrao!

I da, tema je Scott ali nije tema jer kod njega problema nema. Stup obrane i jedan od 3 najstandardnija igraca ove sezone i najkvalitetnija.
  • Paggini
    72.7k
    Protiv Maccabija realno zasrao prvi golrokikaciga

Ne bih se toliko složio, više bih rekao da je ulazak u prostor i lopta bila savrsena, ali da je mogao bolje reagirati, mogao je.

Ovo danas je njegiva greška jednako koliko i Nevistića, obojica su kriminalno odradili - on sa dodavanjem po zraku u okvir gola a Nevistić koji nikad nije ni znao primati takva dodavanja i potpuno promaseno uklizavanje
  • rokikaciga
    6.2k
    Hvala ti na konstruktivnom komentaru!

Poanta mog upisa je da školovani stoperi (McKenna je jedan od njih, da se odmah ogradim) su naučeni da se lopta golmanu ne vraća u okvir gola, lopta se golmanu ne vraća tako visoka...pogotovo ako znaš da ti golman nije na "ti" s loptom u nogama. A McKenna je napravio dvije pogreške odjednom.

Ne smije postojati sveta krava u ovoj ekipi. Mora se reći i da Scott zna pogriješiti, a pogriješio je. Nabij ju da sleti lavovima u kavez u parku Maksimir ako treba.

Ne bih se toliko složio, više bih rekao da je ulazak u prostor i lopta bila savrsena, ali da je mogao bolje reagirati, mogao je.Paggini

Dobro ajde malo sam se pregrubo izrazio, prihvaćam.
  • badjibadara
    7.9k
    Ne može se kriviti branič za ovakvo primanje vratara, koliko god da je nezgodna povratna lopta. Ne može se i ne smije odbiti od profesionalnog nogometaša 5 metara. Imao je prednost i svo vrijeme svijeta da reagira na vrijeme i ništa ga ne može oprati.
  • Zagi
    12.3k
    Lopta nije bila idealna ali daj ajde Nevistić ima 15 ak metara prednosti za ukrotiti ju. Zaštopa ju tak da se odbije 4m od njega i evo ti sranja.
    20 plus godina treniranja loptanja nogom i ono je rezultat....
  • Gemišt86
    214

Meni je iskreno vise izgledalo ko da mu je ktc kasno probao prepustit igraca kojeg nije mogao ispratit pa da ga je cijela ta situacija skupa iznenadila jer je dosta šlampavo to izgledalo kad je lopta krenula u prostor i taman je u tom nekom trenutku i ktc stao.

I koliko god da stvarno i je losa lopta bila za nevistica, ipak su njegove reakcije na tu losu loptu dovele do sranja, 70:30 za nevistica.
  • Paggini
    72.7k

Ali krivica je obrambenog sto zna da Nevistic to ne može primiti, a zna sigurno ako zna svaka osoba na tribini i opet mu tako doda.
  • rokikaciga
    6.2k
    Ne perem ovime Nevistića, ali kao što Paggini kaže - obojica dijele krivnju jer se takva lopta ne vraća golmanu. Pa nije ti Ederson ili Neuer na golu. Jebeni Nevistić je kojem niti ja ne mogu naći više isprike.
  • Orc123
    13.5k
    pa ne velim ja da to ne stoji da se ne vraca tako lopta ali.....pa za ime Boga sigurno svi gledate utakmice u Spanjolskoj, Engleskoj...pa to rade svi elitni stoperi....jednostavno moras nekad da bi rasteretio igru i pogotovo u situaciji kad ganjas rezulzat i to peotiv 3 puta slabije ekipe da pokusas nastaviti kontinuirani pritisak i zadrzati posjed.....ovakvo stopanje lopte ne bi se dogodilo jednom malo kvalitetnijem pioniru i za mene je to sramotno od covjeka koji od tog posla zivi ko bubreg u loju a lopta bi mu trebala biti ko meni žlica kad vidim fini gulas od junetine!

Na stranu i stopanje ali onako jas da promasis loptu i onda jos uspot zakacis igraca? Necuveno...i ajd da je to prvi put....ne bi mi vise peismrdio prvih 20....bio bi mi 3. Golman i grijao tribinu do zimske pauze!
  • Orc123
    13.5k
    onda po tome ispada da je najveca greska trenera sto takvog gomana iz utakmice u utakmicu stavlja na gol, ako je opca opasnost za gol.
  • badjibadara
    7.9k
    Ali krivica je obrambenog sto zna da Nevistic to ne može primitiPaggini

Čemu služi vratar ako se branič ne može pouzdati u njega? Ne može se uvijek dodati/vratiti savršena lopta. Nekada mora ići ovakva. Sjeti se tekme protiv Lokse u Kranjči, Neva je na golu Lokomotive. Neki alibi udarac Ademija, lakši od povratne McKenne, njemu prolazi i kroz ruke i kroz noge. Nije to od danas. To traje i tu više nema pomoći. Pa sebi bih nogu odrezao da ovako reagiram.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet