• Paggini
    72.7k

A ti sad opet ideš u apsurd - takva dodavanja se dogode dvaput, triput u sezoni, uglavnom bude kuhanje i ispucavanje, a nekad ovakvo sranje. Ne bi ga na temelju lošeg primanja teške lopte micao s gola jer ne mislim ni da bi Filipović bolje reagirao od ovoga, ima dovoljno i drugih razloga.

Čemu služi vratar ako se branič ne može pouzdati u njega? Ne može se uvijek dodati/vratiti savršena lopta. Nekada mora ići ovakva.badjibadara

Pa slažem se s tobom, ali sad opet idemo u onaj argument da je ovo greška obrambenog ako mora ovako glupo vraćati loptu, kao što je i greška golmana što ju krivo prima i radi faul - što sam i napisao na početku.
  • Orc123
    13.5k
    da je ovo sto smo vidjeli danas najveci problem kod njega bilo bi savrseno, odlicno.....tesko je izdvojit nesto u cemu je on na razini na kojoj treba biti vratar Dinama. Na gol mora stati netko drugi, Filipovic, Slovenac, Zagi...tko god ali ovaj je potrosio svaki jebeni kredit, a imao ih je ja mislim vise od svih golmana Dinama zajedno u zadnjih 20 godina.
  • rokikaciga
    6.2k
    Sad ga pretjeruješ, ali stvarno. Idealiziraš golmane lige petice. Ne perem ovime Nevistića ali Scott treba to znat a ne biti glupi stoper jer to nije. Pogriješio je i dobro, idemo dalje.

Willy Caballero

oMEGt2F.gif

Kepa

kNwZnVs.gif

Lloris

nVHKovv.gif

Hradecky

ZllxFK3.gif

Neuer

wiWkqvp.gif

I RAZLOG broj JEDAN zašto se ne vraća golmanu u jebeni okvir gola. Ovo nije lokalni jebivjetar već Courtois i Bernd Leno

64GqJTD.gif
    H61aZgX.gif

Ne mora. Može ić i u "kukuruz"
  • Orc123
    13.5k
    sto si ovime dokazao? Da golmani grijese.....da, golmani grijese, pogrijesio je i on samo sto.on pogrijesi ako ne svaku onda bar svaku drugu utakmicu i to na golu Dinama koji uvijek ima premoc u udarcima skoro i klub koji treba golmana koji ce izvadifi onu jednu ili dvije lopte!

Pa ja mislim da on ove sezone ima vise primljenih golova nego obrana. Nama treba golman na razini ostalih 10 u ekipi, on to nije....previse se to vwc ponavlja da bi bilo slucajno.

Ovo danas je samo slag na tortu.

Yvi ovi gomani koje si stavio.su elitni gomani, isto tako odlicni u igri nogom, za razliku od Neve.
  • rokikaciga
    6.2k
    Ne nego sam ti pokazao da idealiziraš golmane iz liga petice jer misliš da nijedan golman liga petica onakvu loptu nebi sjebao i da pionir to lagano štopa...što očito nije istina.

Kažem po peti put u ovoj temi...ovime ne perem Nevu i njegove greške. Ali Scott je pogriješio, ne razumijem što je problem u toj konstataciji? Nije Scott sveta krava da ne može i on pogriješiti prije Nevine veće greške?

Yvi ovi gomani koje si stavio.su elitni gomani, isto tako odlicni u igri nogom, za razliku od Neve.Orc123

I s ovim si dokazao moju poantu. Hvala ti.
  • Crni86
    16.1k
    Meni je dojam da mu je lagodnije kad ima sergija uz sebe. Manje mora mislit o kreaciji igree i vise se fokusira na defanzivne zadatke.

Uograniji su i kompatibilniji. Za hnl su teo i on stvarno pre slicni i mi bi trebali u hnlu uvijek imat jednog stopera koji ce olaksat zivor veznom redu.
  • CastAway1986
    4.2k
    Igrac tolikog iskustva a vrati takvu loptu a Neva lose reagira , ako se ne varam lani je i RPG vratio jednu jaku loptu pa smo primili gol..Nebitno tekma završena oba su lose reagirali..
  • Fan
    1.5k
    Ne bih ga krivio za gol protiv Maccabija, nešto se valjda i pita protivnika, pogotovo kad odigraju tako dobru akciju, a skoro je blokirao udarac.
    Jučer, nevezano ko je golman, apsolutno grozna lopta prema njemu i prema golu. Vjerujem da je to i do onog "nema nabijanja lopte pošto poto, nego idemo od noge do noge", ali nekad ju treba jednostavno nabit u kuruzu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet