• Bernard
    961
    Bila je jedna situacija u prvom pol kad symanski puca(mislim) a svi okreću guzove samo škotska grdosija ide nogom i izbija loptu.
    Obožavam takve mange.
    On i Dominguez zasad top pojačanja. Top top
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Kamil Grabara punching the air right now
  • Paggini
    71.1k
    Samo ću tegati @Kujtim Shalla :lol: :lol: :lol:
  • vjeko1701
    19.1k
    Ovisi tko kaj očekuje. Ako ljudi očekuju da sam zatvara situacije 3 na 1 kada naša ekipa ostane visoko ili da se nadtrčava sa protivničkim krilima. Ako se očekuje da će on iznositi loptu ili graditi napade onda će biti rupa.

Po mom mišljenju, on bi nam trebao ozbiljno nadograditi defenzivne prekide i skok koji su nam uz protivničke kontre rak rana. K tome jedan igrač sa iskustvom kakvo on ima mora postati jedan od lidera svlačionice i mentor svim mlađim defenzivcima u ekipi. Lijevo imamo brzog Vinlofa kojem fali skok i duel pa ima smisla da bude uparen sa sporijim stoperom kojem je pak jača strana skok i duel.

Ako dobijemo u njemu borca i rutinera koji će popraviti jednu od slabijih točaka naše obrane, za mene će biti kapitalac.
    vjeko1701

I jel je kapitalac na kraju ili nije?
  • Dinaminjo
    1.7k

Na vagi je svakako
  • vjeko1701
    19.1k
    Srećom, pobjednik je škotskog "Života na vagi".
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    nisi moro al hajd, srećom angažirao sam neke dame stare da mu skinu uroke :joke:
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    pa naravno , čovjek se olakšao i sad leti po terenu. U Danskoj se nije snašao ,bio je usamljen ,napet . Sad ga procepilo :lol:
  • Paggini
    71.1k
    nisi moro al hajd, srećom angažirao sam neke dame stare da mu skinu uroke :joke:Kujtim Shalla

Ma nikad ne prozivam nekog za bivsa misljenja jer imao sam i ja krivih koliko hoces, ali ti si ga bas jadnog iznapadao hahaha, morao sam te :lol:
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    ma tresao sa se dva dana kad smo ga potpisali. Biće da to nije bio taj, mislio sam na nekog drugog:joke: aaaaaaaaaaaa bas sam ga kenjao taj tjedan . Zato i jesam scout Kujtim Šala :lol: iz prve ruke sam saznao da je bio zaljubljen tada pa nije bio svoj
  • DrRatoljub
    254
    Jedan od mojih najdražih igrača, malo tko me tako brzo kupio. Čovjek baš ima karakter kakav je falio Dinamu, nema puno priče, samo rokanje. Kao Theo, samo mlađi
  • Dani Olmić
    2k
    Ovo nije igrac covjek, ovo je kamen, stijena
  • NKDZ86
    5.8k
    Hvala kapetanu Bobanu na ovom igraču, čudo
  • Mali Zeus
    19.6k
    Čovjek jede loptu. Svaku hvata, ali svaku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet