• Dzoni
    2.5k
    Super za vidjet da se već odustalo od ikakve taktike i s jedne i s druge strane.
    Gonzalez top igrač, isto ko da Maradonu gledam
  • Keyser Soze
    16.6k
    Nevjerojatno je da ce oni s ovakvim sranjem od igre sa 19 bodova završiti prvi krug, nevjerojatnocrophantom

Doslovno, igra im je za max 14 bodova.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k

Al baš neinteligentno dodavanje, jedino kaj nije smio napraviti... zato se i vucaral po posudbama pa je završil tu gdje je...
  • don
    16.4k
    neka crvenog, bit će slađe kad kiksaju s njim.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Daj obriši to i ne dijeli nam tovarske yt kanale po forumu, ionako će ti moderatori obrisat.
  • Xpert1992
    77
    Vukovar je trebao vec vodit 2-0. Sad je velika sansa da ce biti penal za hajduk u drugom poluvremenu a moguce i jos jedan crveni.
  • emilperska
    12.1k
    Bilo bi zanimljivo da one laptop pizdarije koje Loss piše o tome da Dinamo prema xGu je trebao imati manje bodova u Europi, se objavi za jogurt u HNLu.

Jebeš mi sve ovo je od 9 utakmica, valjda 5. sto ju dobivaju uz poguranac HDZ HNS, VAR ili čiste sreće.

A i ovaj Čaić je posebna vrsta debila..
  • crophantom
    2.1k
    ma igra im je za 3 kurca ne za 14 bodova.
    Neznam kako su s ovim nogometom 10 prebacili. Izgleda da se Đaletova crna magija prelila na njih
  • FazeN
    2.9k
    Hajdug stavio story objavu na službeni profil a ne običnu, da im se ne može komentirat ovaj blam hahahahahhahaa
  • rioda
    11k
    Screenshot-20251004-164411-Chrome.jpg

Ovo je sve što treba znati o famoznom xG-u i laptop analitičarima poput Losa.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Nemojmo isto tako zaboraviti da ako se ne varam im je već 4-5 godina prvi kvartal najbolji, prošle sezone je bilo 21 a bili su možda i teža kurčina nego sad. Također, 6/9 na Poljudu. Ako do Božića sad ponove kvartal e onda su ozbiljni
  • Omake
    12.9k
    bit će u utorak najvjerojatnije ovdje objavljeno baš to.
  • GeneralNapoleon
    2.2k

Po xGu su tovari trebali dobit Istru, Goricu, Slaveni Osijek. Dobit il remizirat sa Rijekom (1,06-0,75) u korist tovara. Odigrat remi sa nama i Loksom. I popusit od Varazdina.
  • emilperska
    12.1k
    Ovo je sve što treba znati o famoznom xG-u i laptop analitičarima poput Losa.rioda

xG je generelno dobra stvar, ali baš sam neki dan malo proucavao. Dosta podcjenjuje udarce izvan 16m, prekinute akcije radi milimetarskog zaleđa, akcije koje su bile opasne, a nisu rezultirale udarcem (npr. napravljen faul, ukradena lopta prije samog udarca).

Generalno on pokazuje nešto. Ali po njemu kad igraš tranzicijski nogomet u Europi kao mi, onda te uvijek podcjenjuje.

Bar sam ja tako shvatio. Nije mi do kraja jasan.
    Rekao bi Bađun "sjebao me algoritam".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube