• wolfgang14
    3k
    GONZALES ODI IZ VUKOVARA NE ZASLUŽUJU TE
  • Crni86
    16k
    A karton za povlacenje na centru?????

Koji ovo klaun sudi?
  • Time
    1.5k
    Ovo je prodana utakmica jebote
  • Keyser Soze
    16.4k
    Kakav je ovo žuti?
  • KtcGoat
    1.4k
    Ovaj Meljnak je u zadnjih 7 utakmica u prvoj HNL dao 4 crvena.
  • hardek
    6.7k
    Nisam znao da Bruno Petković brani za Vukovar u fušu
  • don
    16.2k
    Ali nema to veze sa srećom...Nemrem igra Dinamo

ima jer se takve stvari malo češće dešavaju hajduku nego ostalima, ka i ovakvi promašaji zicera.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.5k
    Divlji Vukovar, kakvu kontru je ovaj Camacho sjebao...
  • rioda
    10.8k

Čisti. Ja bih mu dao još jedan za glupost
  • Noel
    16.3k
    Da sam navijač Hajduka (Bože moj dobri jedini volim te i hvala ti najviše kaj nisam) nakon ovih 45 minuta bi otišao živjet u šumu do kraja života. Onaj Vinko iz slobodne dalmacije će si normabel kroz guzicu lupat do kraja života.
  • hardek
    6.7k
    Divlji Vukovar, kakvu kontru je ovaj Camacho sjebao...Nemrem igra Dinamo

S obzirom na govor tijela Čabraje nakon svakog zajeba Camacha, rekao bi da isti izlazi na poluvremenu i ne počinje sljedeću utakmicu. Užasan igrač, nevjerovatno da je netko za njega prije par godina platio 5 milja eura
  • OsamŠest
    6.1k
    Kad bi morao nekome opisati Hajduk, pokazao bi mu samo ovu scenu Šarlije i Gonzaleza na kraju poluvremena..
  • Crni86
    16k
    Ovaj melnjak je klaun.

Znaci mlacic ocigledno vuce gonzalesa na centru gdje je situacija 3 na 2 za vukovar - pusta prednosti i poslije nikom nista hahaha pa covjece skolskiji zuti ne moze biti.

Daj majstore odi sudi kriket ili nesto.

Vukovaru za svaki k zuti, a ovi ube covjeka (mlacic most) i faul se ne sudi.
  • rioda
    10.8k
    Svaka čast i Čabraji, treba to psihički izdržati na klupi. U samo minutu tri situacije da ti tlak naraste na 230.

Prvo faul Hrgovića na Gonzalesu za žuti koji nije dobio, onda lopta Gonzalesa na krivu stranu, trebao je odigrati lijevo. Na desnoj strani Camacho ni sam ne zna što bi pa je napamet odigrao i to krivo, propala odlična kontra 4 na 2, ako se ne varam. Kao šlag na tortu, retardirani faul Mejie s leđa s dvije ruke za koji je dobio žuti karton.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet