• prefontaine
    4.2k
    od koga ništa ne očekuješ, taj može bit samo dobro iznenađenje i veliki plusNKDZ86

To mi žena stalno govori.
  • Crusades
    19.2k
    Po njemu se uvjerljivo najviše sralo, dobro su neki napisali da se tijekom prvog poluvremena prve pripremne dečke pokopalo i otpisalo.

Hoće to kad je doveden na poziciju gdje je prije igrao heroj manje grupice ovog foruma koja je vrlo aktivna i britkog jezika nakon kikseva, a nakon pobjeda ih nema na mapi.
  • Zagi
    12.1k
    Rekao bih da je to najviše do tada čvrstog stava kako u HNLu nema pojačanja za dinamo.
  • Igor VG
    355
    Meni je Lisica simpatija još od onog gola protiv Hajduka na Poljudu u nekoj 145 minuti. Još kada mi je kolega s posla rekao, a ujedno je i kućni prijatelj s obitelji Lisica o tome kakav je ludi Dinamovac Mateo, onda nemojte sumnjati kome sam želio najveći uspjeh u Dinamu. Njegov komentar, odnosno očev na pitanje kako se snašao u Dinamu. a sve to dok su bile pripreme, je kako jednostavno ne može vjerovati i kao da je u oblacima od sreće što je obukao dres s malim d.

Matea samo zdravlje neka posluži i biti će partija od jučer još!
  • DerHerrKool
    100
    Meni je ovo sve:

“Nema veze što ulazim s klupe, bitno mi je da igram za Dinamo” - Mateo Lisica :heart:Ijayi Atiemwen
  • GeneralNapoleon
    2.1k

Ja mislim da je ispalo ipak da moze puno vise od samo centriranja :lol:

I dalje smatram da je los 1 na 1, papogotovo za krilo. Ali ima dobru kombinatoriku sa suigracima i visoku nogometnu inteligenciju. Ipak veliki upgrade u odnosu na najbolje hrvatsko krilo :lol:
  • veselko tenžera
    6.1k
    Bogu hvala da je došla i statistika, ali on doprinosi i kad nema G/A. Brz je, siguran s loptom u nogama i ima smisla za kombinatoriku. Uvijek ga možeš koristiti kao ispušni ventil kad je panika, duga na njega i nešto će iskopati. Podcjenjuje se njegov obrambeni doprinos, za to mu posebno skidam kapu.

U svakom slučaju dobar igrač dostoja DInama, a gdje je plafon ostaje za vidjeti.
  • vjeko1701
    19.5k
    a gdje je plafn ostaje za vidjeti.veselko tenžera
    Nisi čuo Losa? Nizak plafon. Di je on do Bambe.
  • hanibal
    60

I još nije brz igrač prema Losu, jer eto dinamo nema brzih igrača
  • vjeko1701
    19.5k
    Ma nema Dinamo ništa. Nit je ikad imao. Od Livakovića bi bolji bio golman bez ruku. Boban ko Mamić. HNL negledljiv radi Dinama i Lokomotive. Ovogodišnji Dinamo ekipa s niskim plafonom. Lisica spor. Bamba najbolje krilo HNL-a. HNL inače ni ne prati.
  • hanibal
    60
    HNL inače ni ne prativjeko1701
    "akšuli" ti danas ne možeš bez brzih igrača, igrača koji ne mogu proć jedan na jedan, njemu se Dinamo koji je razmotirao Macabi i Fener "nimalo ne sviđa" kako je to Boban sastavio i doveo Kovačeviča, ali je zato Garcia odličan bet......inače Los je odličan prognozer, zakonom velikih brojeva pogodi nešto što je natrabunjao
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

I nemojmo zaboraviti da je Zvezda najbolji klub jugoistočne europe
  • Jurki
    19.9k
    Taj Los je stvarno teska budaletina.
    Trebalo bi mu reci, da nema Dinama, Hnl bi bil u razini liga Gibraltara, San Marina, Andore i takvih nogometnih velesila Europe.
    Jucer nije u Armeniji bilo ni Bebeka, Brune Marica i svih ostalih sudaca koje Dinamo "ima na svom platnom spisku" pa je smece koje tece palo bez ispaljenog metka.
    A i nk kmek penal Split se proslavio u Albaniji.
    Los kako to, Dinamo koji nist ne valja, jedini pobjeđuje u Europi?
    Zgleda nam je Fener, Maccabi, Čeferin.. svi su dio korporacije.
    A kada ih vise necemo trebati, biti ce kruha gladni.
  • Sibirski plavac
    6.6k

A Džajić i Piksi su tu negdje s Modrićem po kvaliteti. Vjerujte mu, on ih je gledao. Isto kao i Garrinchu koji mu je bolji od Pelea. Sve je to naš dobri Los gledao uživo, tko smo mi da mu ne vjerujemo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet