• prefontaine
    4.1k
    od koga ništa ne očekuješ, taj može bit samo dobro iznenađenje i veliki plusNKDZ86

To mi žena stalno govori.
  • Crusades
    19.2k
    Po njemu se uvjerljivo najviše sralo, dobro su neki napisali da se tijekom prvog poluvremena prve pripremne dečke pokopalo i otpisalo.

Hoće to kad je doveden na poziciju gdje je prije igrao heroj manje grupice ovog foruma koja je vrlo aktivna i britkog jezika nakon kikseva, a nakon pobjeda ih nema na mapi.
  • Zagi
    12.1k
    Rekao bih da je to najviše do tada čvrstog stava kako u HNLu nema pojačanja za dinamo.
  • Igor VG
    350
    Meni je Lisica simpatija još od onog gola protiv Hajduka na Poljudu u nekoj 145 minuti. Još kada mi je kolega s posla rekao, a ujedno je i kućni prijatelj s obitelji Lisica o tome kakav je ludi Dinamovac Mateo, onda nemojte sumnjati kome sam želio najveći uspjeh u Dinamu. Njegov komentar, odnosno očev na pitanje kako se snašao u Dinamu. a sve to dok su bile pripreme, je kako jednostavno ne može vjerovati i kao da je u oblacima od sreće što je obukao dres s malim d.

Matea samo zdravlje neka posluži i biti će partija od jučer još!
  • DerHerrKool
    99
    Meni je ovo sve:

“Nema veze što ulazim s klupe, bitno mi je da igram za Dinamo” - Mateo Lisica :heart:Ijayi Atiemwen
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube