• Paulie
    96

brutalan dokumentarac al nevjerojatno mi je jedino da nisu nikad nakon toga tamo svirali..skenderiju bi napunili bez beda
  • Pacho
    7.2k

Kanal, google accounte, kompjutor i hard drive. I pozive mu je snimao. :grin:
  • KtcGoat
    1.4k
    Rozi Kiboko 100%
  • Pacho
    7.2k

Je. Rozi aka Kristijan iz New Jerseya, strucnjak za zastitu YouTube kanala.
  • KtcGoat
    1.4k
    Jbg Badunko umjesto da je priznao odma da je sjebao, on se isao borit protiv interneta, tako je sad i zavrsio.
  • wolfgang14
    3k
    Prvi u HNLu, prvi u europi, pobjeđujemo u hendikepu derbije i europu, broj gledatelja na utakmicama sve veći, Boban je u dinamu, drugi najveći hrvatski klub je prvi u KL, Paggini nije prvi na tablici lajkova, neka me neko uštipne, ja ovo sanjam!

image.png

image.png

EDIT: nvm, dok sam pisao ovu poruku Paggini je preuzeo prvo mjesto..
  • Pacho
    7.2k

por-dios-amado-carrillo-fuentes.gif

Bit cu prvi ako mi dozvole
  • Marley
    5.1k
    Nego, kako vi sad odete spavat, a ujutro je rano dizanje i obaveze? Kako, ooo kako da mi se sad prispava?
    Ima neka caka?
  • deda
    41.5k
    Slažeš momčad za Loksu u raznim varijantama i onda slatko zaspeš. :heart:
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    Dobro jutro svima ,kavica pred posao ,jebeni dan kulture pa sam na poslu do 10 veceras , svi daju procenter u gradu pa tak i mi . Bude duuug dan. Ali ništa mi ne može pokvariti raspoloženje . Otići u krevet nakon onakve pobjede ,a još draže se probuditi . Sunčan jesenji dan , 5 stupnjeva ,a ja sretaaaaan . Ugodan dan vam svima želim dragi zonaši i zonašice
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    a nadam se da ćemo ih pregaziti ,ići 200 na sat. Dužni smo im mnogo toga vratiti
  • Droljo
    21.7k
    Glava mi je kao cepelin al svejedno je lijepo jutro...
    :strong:
  • Droljo
    21.7k
    Ajvar je čudo. Sretan gablec svima koji slave! :love:
    IMG-20251003-100043.jpg
  • NKDZ86
    5.9k
    sline mi cure već sad, idem vidit kaj imam za jest u uredu :rofl:
  • Marley
    5.1k
    eh da mi je toga bilo za napuniti ono siroto prazno pecivo na Slavenu. Mozda da si ponesem teglicu na Lokomotivu, tko zna jel bi mi proslo... Tete su inace jako dobre na pretresu, sve mi prodje uvijek :halo:
    Obozavam ajvar, iako kalorican je u 3 p.m.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.