• Goncalo Santos
    1.5k
    Miske kontrolira ovo doktorski. Zna ovakve utakmice igrati, vidi se da mu suigraci najvise vjeruju. Par dobrih istrcavanja u pritisak valja spomenuti isto.
  • Mrvica
    4.1k
    Kapetančina
  • Marc
    599
    Imam osjećaj igra gotovo na razini kao prije par godina kad je realno trebao biti u repki.. Daliću kaj čekaš?
  • Lynx17
    4.4k
    Ona "breaking the lines" lopta kada smo skoro zabili treci gol (skoro na kraju bilo autogol), kakva lopta! Prime Busquets.
    Ovi su pokusali stvoriti presing, Misic leda prema igru izbacio cijeli njihovu presing. Genijalno.
  • Blue Label
    127
    Izgleda da se ipak može odradit negativna tranzicija i sa Mišićem.
  • Kumerle
    1.7k
    Miške jučer neprepoznatljiv, dvaput oduzeta lopta na protivničkih 25 metara :clap:

Iza standardno dobar s par fantastičnih dijagonala, zasigurno jedan od manje istaknutih junaka sinoć.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Blokirao i povratnu, ona prva poludansa na utakmici..

..sad je kompletan igrac
  • Mali Zeus
    19.9k
    Naš Pirlo, kako čovjek igra, to je gušt gledati.
  • nemapredaje
    6.3k

Da, to kad sam vidio mi je bilo jasno koliko je ove godine Mišić upgradeao svoju igru
  • fakin
    1.4k
    Vrhunski ubacaji i dodavanja
  • DrRatoljub
    314
    Vidi se da ne može nakon 40 minuta pa mu nas trener da 90... što reći, a na klupi Zajc i Villar
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Nije danas bio na razini, ali ne krivim njega. Miske ima 31 godinu nemos ga raubat 90 minuta 3 puta u 7 dana. Daj mu da dise, da se isprazni. Doziraj ga kako treba i vratit ce ti.
  • cibona
    6.4k
    Nije mišić kriv što je genetika takva da ne može svaku utakmicu igrati na maksimalnom intenzitetu 2× tjedno svih 90 minuta, već su krivi oni koji to nisu shvatili. Glavni cilj ove sezone bio je da rasteretimo mišića. To se nije ostvarilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet