• vjeko1701
    19.7k
    Onda ovako, po imenima najjači vezni red u povijesti lige? A to dal će biti najbolji tek trebaju pokazati.
  • Dinaminjo
    1.8k

A ne znam bas.

Niti misić, niti zajc ne zvuce nesto snazno
    Da su ti medo ili lav onda bismo mogli rec da smo po imenima najjaci
  • vjeko1701
    19.7k
    misić, niti zajc ne zvuce nesto snaznoDinaminjo

Ne znaš ti koliko su to opasne životinje. Miševa se i slonovi boje.
  • Droljo
    21.7k
    A ni white rabbit nije za bacit...
  • cron1ck
    2.1k

Sad vrtim u glavi tko bi još mogao upasti u tu kategoriju.
    Recimo Mihael Mikić, ali ni približno karijera kao Miške.
    @Eduardo moraš se priključiti ovome
  • Blue98
    835

Da evo sad i ja razmišljam, ne pada mi nitko na pamet, sigurno bi se našlo još pokoje ime ali Mišić baš "bode oči".
  • Eduardo
    26.6k
    teško pitanje, baš teško... pojma nemam ovako iz glave.
  • Rex Ramae
    4k
    Pitao sam chat gpt da mi nabroji najbolje hr nogometaše bez nastupa za reprezentaciju, sve igrače koje navodi su za minimalno dvije klase ispod Mišića, npr. Josip Tadić, Dario Jertec, Tomislav Mikulić....ostale bolje da ne spominjem. :lol: a Mikića nije ni naveo...

Mišić je definitivno broj 1, sumnjam da je netko i približno njegove kvalitete ostao bez nastupa.
  • nemapredaje
    6.3k

Jedan kojeg sam se ja sjetio je Bojan Vručina, ali on također nije razina Mišića.
  • Krizy
    62.4k
    Pošto je po navedenim imenima kriterij jako nizak, možda Tomečak?
    Imao je jedno vrlo dobro razdoblje karijere, a dobio samo 18 minuta u prijateljskoj.
  • Crni86
    16.1k
    Igracki top i danas vrhunska tekma, ali kao kapetan jako slab do sada.

Nema ga u razgovoru sa sucima pa da priupita nesto, napravi malo pritisak, zastiti suigrace. Isto tako u nekim situacijama uopce ne postoji.

Danas npr u prvom poluvremenu kad je valincic napravio neki faul a vec je imal zuti i uso je u raspravu s belom. Misic lagano sece prema nasih 16 metara i briga ga kaj valincic prica, oce prec granicu pa rec neku glupost i dobit zuti karton ili nece. Na kraju mozda trebas i obranit Valincica pred Belom.

Stari ti si kapetan. Pocni se i tak ponasat na terenu ili kapetanska traka treba ic nekom drugom.
  • Keyser Soze
    16.5k
    Dodao bih situaciju gdje Mišić dobiva žuti i onda kad je Bel bio okrenut leđima šutira loptu rukom u pod iz frustracije.
  • Crni86
    16.1k
    Kakav presing kod prvog gola. Covjek se preporodio u ovom dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet