• deda
    41.5k
    Loksa stanje prodanih ulaznica u 22.30 1. listopada:

Sjever: 510
    Zapad: 284
    Loža: 7
    Ukupno: 801
  • tigric
    953
    ja isto već nekoliko sezona uzimam
  • Paggini
    72.2k
    Wow, nisam ni znao da postoje članovi LokomotiveDzoni

E60DL6xXEAQoBzS.jpg

Clanovi lokse slikovito
  • tigric
    953
    a fakat slabo idu ulaznice...
  • Liks90
    3.6k
    831 ulaznica do ovog trena za lokose
  • prefontaine
    4k
    Prodaja al pari s utakmicom NK Stupčanica Olovo - GOŠK Gabela
  • Dubbbrava
    1.2k
    Činjenica je da će ovo bit najlošije posjećena utakmica Dinama na Maksimiru u ovoj godini
  • Netkos
    19
    Ma ne razmišljaju ljudi još o toj utakmici. A dam se kladiti da će dosta ih doći s svojom godišnjom uopće ne razmišljajući o tome da ne vrijedi.
  • The Undertaker
    8.8k
    Ako ne bude kiša, biti će red za karte do pimpeka.
  • Mihael2305
    494
    Meni niste jasni mjkm, četvrtak je, utakmica Europa lige. Ukoliko dobimo te mrtve izraelce, sigurno će ić prodaja brže, ostalo je malo više od 7,5k...

Ima još 3 dana do tekme, čemu odma nervoza..

edit: jbg nisam vidio da je kiša taj dan.
  • Purgeri
    1.2k
    Nevjerojatno je koliko energije neki imaju za uvijek iste postove.

Bit će koliko bude, znaju ljudi da će biti karata pa naravno da nije neka prodaja sredinom tjedna. Ako će bit kiša, bit će (dodatno) loša posjeta. Nastavite sa svojim dnevnim aktivnostima
  • Dinamosaur
    2.6k
    Činjenica je da će ovo bit najlošije posjećena utakmica Dinama na Maksimiru u ovoj godiniDubbbrava

Koja je najslabije posjecena? A ako vec znas podatke upisi sve posjete ove sezone

Mislim da ce prodaja krenuti jace sutra i za vikend, jbg ljudi znaju da imaju dost vremena
  • Mikina lijeva kopačka
    340
    A dam se kladiti da će dosta ih doći s svojom godišnjom uopće ne razmišljajući o tome da ne vrijedi.Netkos

Već sam poslije Belupa čuo to pitanje, kaj nebi vredila godišnja, pa na MAKSIMIRU igramo
  • jedan u nizu
    15.5k
    Već sam poslije Belupa čuo to pitanje, kaj nebi vredila godišnja, pa na MAKSIMIRU igramoMikina lijeva kopačka

Onda ih samo treba pitat da li misle da navijaci AC Milana koji imaju godisnju kartu, mogu sa tom kartom doci na neku utakmicu Intera?

Ili da li misle da sa dinamovom godisnjom mogu doci na recimo Lokomotiva - Istra?
  • Xpert1992
    14

Ruku na srce za tekmu Lokomotiva - Istra bi trebali jos oni tebi platit da dodjes.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.