• deda
    42k
    Loksa stanje prodanih ulaznica u 18.40 3. listopada:

Sjever: 863
    Zapad: 451
    Loža: 18
    Ukupno: 1.332
  • Liks90
    3.8k
    1356 prodano do ovog trena
  • deda
    42k
    Loksa stanje prodanih ulaznica u 00.05 4. listopada:

Sjever: 925
    Zapad: 459
    Loža: 18
    Ukupno: 1.402
  • NKDZ86
    6.1k
    Vjerojatno opet ima utjecaja i prognoza, olujni vjetar i obilna kiša u najavi za sutra u Zagrebu...
  • Olmic
    5.3k
    Se moraju isprintat karte za sutra?
  • Marley
    5.1k
    sva sreca da sam jos davno kupila kabanicu samo za utakmice, koju jos nijednom nisam ponijela, a necu ni ovaj put vjerojatno :rofl:
  • bbb medimurje
    4.6k
    Vjerojatno opet ima utjecaja i prognoza, olujni vjetar i obilna kiša u najavi za sutra u Zagrebu...NKDZ86

Ovo je vec 3 put da se na dan nase utakmice mijenja vrijeme na kisu i vjetar (varazdin, slaven, loksa, fener)
    Usporedbe radi tovarima se uvijek vrijeme slozi, a bilo bi zanimljivo vidjeti kolko bi ih doslo po kisi u varazdin i vinkovce
    Varazdin pravo proljece, danas juzina, toplina i sunce
    Bas me zanima kakvo bude opet vrijeme dok budemo mi išli u vinkovce...
  • Jurki
    20.1k
    Vjerojatno opet ima utjecaja i prognoza, olujni vjetar i obilna kiša u najavi za sutra u Zagrebu.NKDZ86

Sve ispod onakvog potopa ko u Varazdinu ne priznam.
  • Mr Anderson
    14.5k

I HAARP daje tovarima poguranac.
  • deda
    42k
    Loksa stanje prodanih ulaznica u 11.55 4. listopada:

Sjever: 1.079
    Zapad: 512
    Loža: 20
    Ukupno: 1.611
  • rob ljubavi
    987
    Poprilicno sam siguran da je ovakva prodaja iz razloga jer vise od 50% godisnjaka smatra da imaju pravo na ulaz. S druge strane sramota sto se tice ostalih da ovako ide prodaja, kada ce hajduk dolazit igrat s njima bit ce 7-8k bez ikakve muke
  • Sibirski plavac
    6.9k
    Ovo je vec 3 put da se na dan nase utakmice mijenja vrijeme na kisu i vjetar (varazdin, slaven, loksa, fener)bbb medimurje

Ovo sam i ja skužio. Stvarno bizarno. I prijašnih sezona je znalo biti nevrijeme za vrijeme naših tekmi, ali nikada ovako "u serijama". Jedino je protiv Gorice bilo baš ok vrijeme bez da je padala kiša konstantno.

Točno ovo kaj si rekao, baš me zanima koliko bi "hram nogometa" u Splitu bio popunjen da im je recimo 3 domaće tekme zaredom nevrijeme. Ok, oni imaju kakav takav krov pa se mogu ispod njega stavit, ali opet, sigurno bi im utjecalo na posjetu.

Možemo mi pričat o nezainteresiranosti, "biranju tekmi", ovo ono kaj se tiče zagrebačke publike, ali činjenica je da na ovakvom stadionu nažalost vrijeme igra ulogu, pogotovo kada se najavljuje da će skoro cijeli dan padat kiša (sutra recimo). Ove dole kaj nam se rugaju za posjetu nasreću po njih redovno posere dobro vrijeme pa je samim time lakše imati bolju posjetu. Ne kažem da bismo mi sa sunčanim vremenom svaku tekmu odjednom imali 20k na svakoj, ali opet siguran sam da bi nam nekih 10k bio minimum.

Strpimo se još malo do Kranjče, tada ćemo konačno imati krov i sigurno vrijeme više neće biti izgovor, barem dobrom dijelu ljudi. Ovi ostali će uvijek naći neku zamjerku zašto ostati doma i gledati na telki.
  • tigric
    994
    Možda bi klub trebao još jednom iskomunicirati jer su ljudi debili, a možda i da grupa pošalje istu poruku da se moraju kupit karte
  • criticus
    5.2k
    Možda bi klub trebao još jednom iskomunicirati jer su ljudi debili, a možda i da grupa pošalje istu poruku da se moraju kupit kartetigric

Možda da onda svi skupa preventivno i skinemo gaće i naguzimo se da budemo spremni za kolektivno ismijavanje kluba i grupe za ovakve objave.
  • Hnlovac
    3.6k
    Ne znam kaj bi tu uopće napravio. Možda je i najbolje da se pusti ljude da pokusaju otic s godisnjima i tam ispadnu debili, najbolje se uči na vlastitoj kozi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.