• rioda
    10.6k
    I mogućnost besplatnih ulaznica za članove
  • Marley
    5k
    Tih 5 eura razlike cu prebiti tako sto cu ostati zedna na stadionu :blush:
  • Gelipter
    4.4k
    Još je bolja fora da na gostovanju u Varaždinu recimo bude desetak tisuća po kišurini, a na našem Maksimiru jer nismo domaćini neki očekuju i do duplo slabiju posjetu. Logika i rezoniranje prosječnog komotnog navijača Dinama... :roll:
  • jedan u nizu
    15.4k

Ocekivali smo i prosle godine na kraju sezone na nikad bitnijoj utakmici da ce bitj rasprodan stadion, a na kraju pusiona.

Makar je to Maksimir, ljudi to gledaju kao gostovanje realno .

Ako imamo potvrde iz kluba da na manjim tekmama fali 50% godisnjaka, onda ovdje mozes ocekivati i da dio one druge polovice koja dolazi, nece doci.

Kupit ce kartu sigurno oni koji barem tu i tamo odu na neko HNL gostovanje, a to ti je bazen od valjda 1000-1500 ljudi.
    Ti ljudi su spremni izdvojiti novce mimo svoje godisnje. Dok ostatak ljudi nije spreman na to, placati ulaznicu i nakom sto su platili svoju godisnju (koju ni ne koriste redovito).

Ostali koji nisu godisnjaci ionako uglavnom ne idu na sve utakmice, a ovo, koliko god to apstraktno zvucalo, je gostovanje i ljudi automatski to ne gledaju kao domacu tekmu.
    Neki nece htjeti dati novce Lokomotivi, nekima je preskupo, nekima nije interesantno, neki nisu ni svjesni da je to prakticki domaca utakmica

Na kranjci nas se nije moglo skupiti 5k, a isti k je ko Maksimir.

Ja cu biti najsretniji ako bude 10k+ ljudi, ali realno ocekujem da nas bude dosta manje. I naravno da me to zalosti
  • Gelipter
    4.4k
    sve je to meni jasno da je tako, ali je teže shvatiti zašto je tako. Ali kao što se često ovdje ističe, već su sada veliki pomaci posljednjih godina itekako vidljivi, a za promjenu svijesti prosječnog komotnog navijača ipak će trebati još vremena.
  • Liks90
    3.6k
    Prešli 400
  • Thor
    968
    Karte su v žepu :party:
  • Thor
    968
    Treba na novoj Kranjci organizirati prvokup godisnjih za Lokomotivu i sve pokupovati da ovi odozdo ne mogu doc do karata u slobodnoj prodaji :cool:
  • deda
    41.4k
    Samo da to oni ne naprave isto pa da mi ne možemo kupovat karte, a onda vidi vraga Loksa bu imala 10 iljada godišnjaka. :rofl:
  • Thor
    968
    zato velim,organizirat prvokup samo za nas prvo :wink:
  • NitkoBitan
    32k
    Kako im se na Maksimiru ne dozvoljava sjever tako se nadam da im se ni na Kranjci nece otvarat tribina za BBB.

Je se kao Zagrepcanin i Dinamovac unaprijed zgrazavam na pomisao kako ce na tribini najzescih navijaca Dinama bit tovarskih nalja.

Al zivi bili pa vidjeli... A i od samog dijeljenja stadiona sa loksom mi se povraca. Nek ispadnu u drugu ligu i igraju u Zapresicu, ebe mi se.
  • Mikina lijeva kopačka
    320
    Nek ispadnu u drugu ligu i igraju u Zapresicu, ebe mi se.NitkoBitan

I bez ispadanja u drugu ligu bi mogli odjebati negdje dalje i od maxa i kranjce
  • Paggini
    71.8k
    kako ce na tribini najzescih navijaca Dinama bit tovarskih nalja.NitkoBitan

A mislim, ako i bude otvoreno za njih, bit će otvoreno i za nas naravno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.