• Goncalo Santos
    1.4k
    Mislim ne znam naravno sto je istina, ali buduci da se cesto pricalo o tome da je bio preskup, sjecam se da me ovaj clanak bas neugodno iznenadio. Mozda je stvarno bio preskup, a mozda se to tako prikazuje da se prikrije losa procjena struke pa da lakse padne to da smo propustili dovesti igraca koji je danas svjetska klasa.
  • Krizy
    62.3k
    Nije bio svjetska klasa kad ga nismo otkupili, a već tada se pričalo o 5 milijuna eura.
    Nije tak iznos naknadno došao u javnost.
  • vjeko1701
    19.5k
    Pričalo se oko 4-5M i kao da ga namjerno ne stavljamo u prvu ekipu kako bi srušili cijenu. S druge strane se pak priča da nikad ni otkup nije bio u planu već su to bile nekakve menadžerske usluge.
  • Dzoni
    2.2k

Ja se sjećam da je bilo 5, 4 s popustom jer smo ajde pomogli Lilleu, ali ako je tako, onda još gore
  • deda
    41.5k
    Ljudi često zaboravljaju kontekst vremena. To je ljeto velikih promjena u Dinamu. Dolazak Bjelice, reset momčadi, dekintiranost koja se zavukla od izgubljenog prvenstva 2017., prisilne prodaje Sose, Benkovića, Ćorića, Soudanija.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Mislim da su to priče za malu djecu da smo ga mogli kupiti za milju i pol. Sumnjam da bi Mamić propustio takvu priliku za spremiti pare u džep. Vrijednost mu je tada bila oko 4-5 milja. Vjerojatno mu se pokušala spustiti cijena, nije prošlo.
  • Jurki
    19.9k
    prisilne prodaje Sose, Benkovića, Ćorića, Soudanija.deda

Od svih igraca koji su prosli kroz Dinamo, jedino nemrem prezaliti prodaju Soudanija.

Fantastican nogometas.. volio vise trpat tovare, nego kruha jesti.

Svaka cast svim igracima koji su ostavili veliki trag u Dinamu, ali koje smo morali prodati da klub moze funkcionirati.. ali prodaja Soudanija je najretardiraniji potez zadnjih 15 godina ako ne i duze. A popis takvih retardiranih poteza je poduzi.
    Cak i transfer Orse u šugavu Englesku mogu razumjeti bez obzira na to kak se pokazal taj transfer bezvezan u kojem smo popusili i mi i Orsa.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Svaka cast svim igracima koji su ostavili veliki trag u Dinamu, ali koje smo morali prodati da klub moze funkcionirati.. ali prodaja Soudanija je najretardiraniji potez zadnjih 15 godina ako ne i duze. A popis takvih retardiranih poteza je poduzi.Jurki

Prodaju Ćorića i Soudanija je zagovarao sam Bjelica, nisu mu se uklapali u ono što je on zamislio. To ti je stoposto istina. Danas kad pogledaš kakvi su igrači tada došli i kako je on slagao ekipu, apsolutno ima smisla.
  • Ludovic IX
    10k
    upravo to.. bjelica je taj koji je tražio prodaju Soudanija.. i znamo što je bilo poslije. svaka čast soudaniju ali u onm sustavu di krilo mora igrat i obranu, nije mogao proći
  • Jurki
    19.9k
    Ne velim da su dovedene losije opcije. Hajrovic i Kadzior su i vise nego dobro odradili svoje role.
  • vjeko1701
    19.5k
    Kolko se sjećam i među navijačima je bio koncenzus da je došlo vrijeme za rastanak jer se slaže nova ekipa drugačijeg profila.
  • CastAway1986
    4.2k
    slažem se da je bezveze potez bio ali sjećaš se da je i sam Soudani tražio da ispuni svoj san i ode u Englesku baš poput Oršića ...Za mene osobno jedan od najboljih stranaca ikad u klubu i cijeloj ligi
  • Z brega sam
    196
    Uzbekistanci pali na niske grane. Primili su Maricevu talijansku prevaru
  • Pacho
    7.2k
    Sta se oni nisu vec kvalificirali na SP? Zasto mjenjaju trenera?
  • Pip
    463
    Slovenac Srečko Katanec ih je u principu odveo na svjetsko, većinu kvalifikacija ih je on vodio. A on je morao dat ostavku zbog teške bolesti. A nakon njega su izgleda imali nekog Uzbekistanca kao privremeno rješenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.