• Goncalo Santos
    1.3k
    Mislim ne znam naravno sto je istina, ali buduci da se cesto pricalo o tome da je bio preskup, sjecam se da me ovaj clanak bas neugodno iznenadio. Mozda je stvarno bio preskup, a mozda se to tako prikazuje da se prikrije losa procjena struke pa da lakse padne to da smo propustili dovesti igraca koji je danas svjetska klasa.
  • Krizy
    62k
    Nije bio svjetska klasa kad ga nismo otkupili, a već tada se pričalo o 5 milijuna eura.
    Nije tak iznos naknadno došao u javnost.
  • vjeko1701
    19.3k
    Pričalo se oko 4-5M i kao da ga namjerno ne stavljamo u prvu ekipu kako bi srušili cijenu. S druge strane se pak priča da nikad ni otkup nije bio u planu već su to bile nekakve menadžerske usluge.
  • Dzoni
    2.2k

Ja se sjećam da je bilo 5, 4 s popustom jer smo ajde pomogli Lilleu, ali ako je tako, onda još gore
  • deda
    41.4k
    Ljudi često zaboravljaju kontekst vremena. To je ljeto velikih promjena u Dinamu. Dolazak Bjelice, reset momčadi, dekintiranost koja se zavukla od izgubljenog prvenstva 2017., prisilne prodaje Sose, Benkovića, Ćorića, Soudanija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.