• Goncalo Santos
    1.3k
    Mislim ne znam naravno sto je istina, ali buduci da se cesto pricalo o tome da je bio preskup, sjecam se da me ovaj clanak bas neugodno iznenadio. Mozda je stvarno bio preskup, a mozda se to tako prikazuje da se prikrije losa procjena struke pa da lakse padne to da smo propustili dovesti igraca koji je danas svjetska klasa.
  • Krizy
    62k
    Nije bio svjetska klasa kad ga nismo otkupili, a već tada se pričalo o 5 milijuna eura.
    Nije tak iznos naknadno došao u javnost.
  • vjeko1701
    19.4k
    Pričalo se oko 4-5M i kao da ga namjerno ne stavljamo u prvu ekipu kako bi srušili cijenu. S druge strane se pak priča da nikad ni otkup nije bio u planu već su to bile nekakve menadžerske usluge.
  • Dzoni
    2.2k

Ja se sjećam da je bilo 5, 4 s popustom jer smo ajde pomogli Lilleu, ali ako je tako, onda još gore
  • deda
    41.4k
    Ljudi često zaboravljaju kontekst vremena. To je ljeto velikih promjena u Dinamu. Dolazak Bjelice, reset momčadi, dekintiranost koja se zavukla od izgubljenog prvenstva 2017., prisilne prodaje Sose, Benkovića, Ćorića, Soudanija.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Mislim da su to priče za malu djecu da smo ga mogli kupiti za milju i pol. Sumnjam da bi Mamić propustio takvu priliku za spremiti pare u džep. Vrijednost mu je tada bila oko 4-5 milja. Vjerojatno mu se pokušala spustiti cijena, nije prošlo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.